dobrytraf pisze:Właśnie jak komuś wadzi szum czy inne przesłanki odnośnie okolicy Kliny to zawsze może wybrać Leśny Park na Bronowicach, wyższe ceny, ale coś za coś
Tam podobno z kolei przeszkadzają lądujące samoloty i strzelnica

dobrytraf pisze:Właśnie jak komuś wadzi szum czy inne przesłanki odnośnie okolicy Kliny to zawsze może wybrać Leśny Park na Bronowicach, wyższe ceny, ale coś za coś
Mts197x pisze:dobrytraf pisze:Właśnie jak komuś wadzi szum czy inne przesłanki odnośnie okolicy Kliny to zawsze może wybrać Leśny Park na Bronowicach, wyższe ceny, ale coś za coś
Tam podobno z kolei przeszkadzają lądujące samoloty i strzelnica
dobrytraf pisze:Czy ktoś orientuje się jak wygląda sprawa z rowerowniami/wózkowniami? na planach na stronie są na parterze pomieszczenia wyznaczone, jednak nie wiem czy są to rowerownie, czy też pomieszczenia na kontenery śmieci.
pozdro pisze:w sumie tak sobie pomyślałem jak żyć, tam nie dociera Wavelo, eHulaj, uber eats, pyszne pl to też szczerze watpie, że się ktoś podejmie dostawy nawet hindus. To jest jednak problem. Można z głodu umrzeć. No i trzeba swoje sprzęty komunikacyjne napywać. Jak sobie człowiek doliczy do raty kredytu bilet miesięczny 2x100zł to w zasadzie pytanie czy to faktycznie mniej wychodzi. Choć wiadomo jak się jest na bezrobociu jakić czas to zawsze z biletu można zrezygnować, a z kredytem ciężej. Chyba że jakieś wakacje kredytowe.
Nimitz pisze:dobrytraf pisze:Czy ktoś orientuje się jak wygląda sprawa z rowerowniami/wózkowniami? na planach na stronie są na parterze pomieszczenia wyznaczone, jednak nie wiem czy są to rowerownie, czy też pomieszczenia na kontenery śmieci.
To zależy od etapu. W III ma być rowerownia i kosz w budynku. Są etapy, gdzie kosz będzie chyba jako wiata na zewnątrz.
pozdro pisze:w sumie tak sobie pomyślałem jak żyć, tam nie dociera Wavelo, eHulaj, uber eats, pyszne pl to też szczerze watpie, że się ktoś podejmie dostawy nawet hindus. To jest jednak problem. Można z głodu umrzeć. No i trzeba swoje sprzęty komunikacyjne napywać. Jak sobie człowiek doliczy do raty kredytu bilet miesięczny 2x100zł to w zasadzie pytanie czy to faktycznie mniej wychodzi. Choć wiadomo jak się jest na bezrobociu jakić czas to zawsze z biletu można zrezygnować, a z kredytem ciężej. Chyba że jakieś wakacje kredytowe.
jazzy444 pisze:W etapie 3 sa nawet 2 rowerownie/wozkownie w bloku.
Czy ktos moze napisac jakie sa wady/ zalety mieszkania na Klinach. Nie sprzedaje sie to jakos super szybko podobnie jak Kliny Panorama.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Coel, Google Adsense [Bot] i 41 gości