Witam,
Mam zrobioną rezerwację mieszkania w jednym z dwóch bloków inwestycji przy Alei Pokoju 83, etap IIIA.
Rezerwacja dotyczy mieszkania w dużym metrażu na ostatnim piętrze jednego z budynków.
Chcę zamienić mieszkanie na inne w tej samej inwestycji o metrażu ponad 80 metrów na piętrach od drugiego wzwyż.
Osoby zainteresowane prosze o kontakt na priv.
Pozdrawiam.
Aleja Pokoju 83, ATAL - etap IIIA - Zamiana rezerwacji mieszkań
-
Re: Aleja Pokoju 83, ATAL - etap IIIA - Zamiana rezerwacji mieszkań
Zdradzisz jakim cudem udało Ci się zarezerwować to mieszkanie?
Jasne... po spotkaniu u dewelopera, rozmowach itp....poszłam za jego radą i trzymałam rękę na pulsie, tj. sprawdzałam stronę internetową średnio 4 razy dziennie i trzymałam kciuki, aby ktoreś z ciekawszych mieszkań cudem sie zwolniło.
I po dłuższym czasie w końcu sie udało...
Teraz liczę na to, że ktoś jest w podobnej sytuacji jak ja tzn. ma upatrzone mieszkanie...ale zarezerwowane inne... ( równie fajne - ale jednak nie to... konkretne, wybrane
.
Jeśli tak - to proszę o kontakt na priv.
( interesuje mnie mieszkanie w tej samej inwestycji o metrażu ponad 80 metrów na piętrach od drugiego wzwyż).
I po dłuższym czasie w końcu sie udało...
Teraz liczę na to, że ktoś jest w podobnej sytuacji jak ja tzn. ma upatrzone mieszkanie...ale zarezerwowane inne... ( równie fajne - ale jednak nie to... konkretne, wybrane

Jeśli tak - to proszę o kontakt na priv.
( interesuje mnie mieszkanie w tej samej inwestycji o metrażu ponad 80 metrów na piętrach od drugiego wzwyż).
Jesli dobrze pamietam ogloszono sprzedaz mieszkan w czwartek okolo godziny 13, nastepnego dnia o 8 bylem zarezerwowac - ponad 1/3 mieszkan byla juz zarezerwowana
Zgadza sie..tez to pamietam. W pierwszym tygodniu wszystkie mieszkania o mniejszym metrażu zostały juz zarezerwowane ( zapewne wiekszosc w celach inwestycyjnych). A bez umówionego spotkania nie było nawet szans na dostanie się na spotkanie..a zatem i rezerwację...szok.
cos zmyslacie. ja rano w piatek bylem i zarezerwowalem mieszkanie 50 metrowe bez umowionego terminu, prosto z ulicy. Caly pion takich mieszkan byl jeszcze wolny. Zajete byly mieszkania 38 metrowe juz w czwartek 22.08 (i jak mniemam miejsca postojowe zewnetrzne tez).
Teraz sie zwalniaja - np sa 3 mieszkania ok 50metrowe wolne w budynku A1 (a byly zajete). Ciekawe za ile znikna i czy porezygnuja ludzie.
Teraz sie zwalniaja - np sa 3 mieszkania ok 50metrowe wolne w budynku A1 (a byly zajete). Ciekawe za ile znikna i czy porezygnuja ludzie.
Niestety mnie bez umówionego terminu nie udało się dostać....ale jak widzę może po prostu na zły dzień/godzinę trafiłam
?
Ponawiam główny temat tego postu:
Zamienię rezerwację mieszkania w dużym metrażu na ostatnim piętrze jednego z dwóch budynków - etap IIIA.
Zamiana dotyczy mieszkania w tej samej inwestycji o metrażu ponad 80 metrów na piętrach od drugiego wzwyż.

Ponawiam główny temat tego postu:
Zamienię rezerwację mieszkania w dużym metrażu na ostatnim piętrze jednego z dwóch budynków - etap IIIA.
Zamiana dotyczy mieszkania w tej samej inwestycji o metrażu ponad 80 metrów na piętrach od drugiego wzwyż.
-
Hej Mariam,
i jak? Udało Ci się zamienić?
i jak? Udało Ci się zamienić?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”