Mała Góra Kraków od Nokturn Deweloper - opinie i forum o inwestycji

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
kucyk

Re: Mała Góra Kraków od Nokturn Deweloper - opinie i forum o inwestycji

Postautor: kucyk » 21 sty 2020, 15:26

myszy_kiszka pisze:
Kisiel25 pisze:Okna wyglądają strasznie trochę jak w przychodni albo w szkole jakiejś, na wizualizacji wyglądają one znacznie lepiej, kolor jest drewno podobny taki dość jasny. Co do drzew to po co wam były tak wysokie drzewa i to tak blisko od bloku- raz ze robactwo, dwa ze na jesień liści od groma by było a po trzecie trochę niebezpieczne takie drzewa tak blisko, jakaś większa wichura i jak się złamie to komus to na okna poleci.

Przecież okna są takie same jak na wizualizacji. ;)

Byłem dwa dni temu obserwując etap prac i współczuję przyszłym lokatorom. Jak dla mnie te okna są wstrętne. :evil:
Kto coś takiego wymyślił? :roll:

myszy_kiszka

Postautor: myszy_kiszka » 21 sty 2020, 16:21

kucyk pisze:
myszy_kiszka pisze:
Kisiel25 pisze:Okna wyglądają strasznie trochę jak w przychodni albo w szkole jakiejś, na wizualizacji wyglądają one znacznie lepiej, kolor jest drewno podobny taki dość jasny. Co do drzew to po co wam były tak wysokie drzewa i to tak blisko od bloku- raz ze robactwo, dwa ze na jesień liści od groma by było a po trzecie trochę niebezpieczne takie drzewa tak blisko, jakaś większa wichura i jak się złamie to komus to na okna poleci.

Przecież okna są takie same jak na wizualizacji. ;)

Byłem dwa dni temu obserwując etap prac i współczuję przyszłym lokatorom. Jak dla mnie te okna są wstrętne. :evil:

Ależ musisz mieć nudne życie żeby zaprzątać sobie głowę wyglądem okien i współczuć innym, że będą musieli codziennie przez nie wyglądać. :shock:

paul1989

Postautor: paul1989 » 21 sty 2020, 20:20

myszy_kiszka pisze:
kucyk pisze:
myszy_kiszka pisze:Przecież okna są takie same jak na wizualizacji. ;)

Ależ musisz mieć nudne życie żeby zaprzątać sobie głowę wyglądem okien i współczuć innym, że będą musieli codziennie przez nie wyglądać. :shock:

Myszy_kiszka To samo pomyślałem :lol:

Zuza

Postautor: Zuza » 22 sty 2020, 19:07

Witam, mam pytanie do osób, które podpisały już umowę. Czy wszystko jest w niej w porządku, czy wprowadzał ktoś jakieś zmiany?

bubelus

Postautor: bubelus » 23 sty 2020, 15:26

Zuza pisze:Witam, mam pytanie do osób, które podpisały już umowę. Czy wszystko jest w niej w porządku, czy wprowadzał ktoś jakieś zmiany?

Mi prawnik przeglądał umową i nie miał żadnych negatywnych uwag.

myszy_kiszka

Postautor: myszy_kiszka » 23 sty 2020, 17:46

bubelus pisze:
Zuza pisze:Witam, mam pytanie do osób, które podpisały już umowę. Czy wszystko jest w niej w porządku, czy wprowadzał ktoś jakieś zmiany?

Mi prawnik przeglądał umową i nie miał żadnych negatywnych uwag.

U nas to samo.

89_deszcz

Postautor: 89_deszcz » 23 sty 2020, 18:24

Cześć przyszłym sąsiadom!

Odnośnie umowy, też nie było większych uwag.

Czy może zalewają już strop w klatce "B"? Posiadacie zdjęcia aktualne?

Awatar użytkownika
Designer

Postautor: Designer » 25 sty 2020, 13:20

U mnie było 7 znaczących zmian w umówię, ale jak widać jest to indywidualne podejście.

Czy może ktoś z osób które zakupiły tu mieszkanie wprowadzał zmiany lokatorskie (np. punkty oświetleniowe, gniazdka, instalacja sanitarna)? Jeżeli tak to jakie były wasze wyceny?

bubelus

Postautor: bubelus » 28 sty 2020, 0:36

Designer pisze:U mnie było 7 znaczących zmian w umówię, ale jak widać jest to indywidualne podejście.

Czy może ktoś z osób które zakupiły tu mieszkanie wprowadzał zmiany lokatorskie (np. punkty oświetleniowe, gniazdka, instalacja sanitarna)? Jeżeli tak to jakie były wasze wyceny?

A czy mógłbyś napisać, które zapisy w umowie Twój prawnik uznał za wymagające zmiany?

wezyr

Postautor: wezyr » 28 sty 2020, 8:09

ja mam zmiany, wszystkie będą wykonane za darmo

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”