Łagiewnickie Wzgórze [Kraków - Łagiewniki] deweloper Fronton - opinie i forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Sąsiadka69

Re: Łagiewnickie Wzgórze [Kraków - Łagiewniki] deweloper Fronton - opinie i forum

Postautor: Sąsiadka69 » 12 lut 2020, 21:43

Ostka pisze:
Sąsiadka69 pisze:Cześć :) Czy jest już ktoś po odbiorze mieszkania? I chciał by się podzielić wrażeniami :D W jaki sposób się to odbyło, na co zwrócić uwagę :) Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki i porady :)
Pozdrawiam przyszłych sąsiadów :) :) :)

Więcej info jest w grupie łagiewnickie wzgórze na fasebuku ;-)

Dziękuję bardzo :)

bono19

Re: Łagiewnickie Wzgórze [Kraków - Łagiewniki] deweloper Fronton - opinie i forum

Postautor: bono19 » 06 gru 2020, 0:06

jestem w szoku ze sa chetni na takie mieszkania.
jakis wielki kwadrat z sypialnia, mieszkanie niemal wklęśnięte w blok, otoczone balkonami :shock:
to już lepiej kupić z sąsiadem mieszkanie na spółę

Obrazek
Ostatnio zmieniony 15 sty 2021, 1:04 przez bono19, łącznie zmieniany 1 raz.

Trabb

Postautor: Trabb » 06 gru 2020, 0:30

bono19 pisze:jestem w szoku ze sa chetni na takie mieszkania.
jakis wielki kwadrat z sypialnia, mieszkanie niemal wklęśnięte w blok, otoczone balkonami :shock:

Obrazek

hmmm, ale to chyba nie ta inwestycja? rzut w ogóle nie wygląda na Budimexowy ;)

Rak

Postautor: Rak » 06 gru 2020, 0:42

No fronton obok sprytnego zresztą placu zabaw. Tam calkiem sensowne mieszkania były na ogół.
Budimex bliżej linii kolejowej.

bono19

Postautor: bono19 » 06 gru 2020, 0:56

Pardon, faktycznie pomyliłem inwestycje
/jeszcze chwilę podtrzymam tyłko offtop, bo mnie zaciekawiłeś - dlaczego sprytny?

Rak

Postautor: Rak » 06 gru 2020, 1:38

A spodobała mi się pochylnia widoczna tu Obrazek bo taka solidnie juz pochylona ;) że samochodzik z niej sam zjedzie ale bardziej nawet niewidoczny niestety na zdjęciu za rurą taki moze zwykly lecz całkiem w porzadku samochodzik.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”