Inwestycja mieszkaniowa River Lane Kraków od Core Development - opinie na forum
-
Re: Inwestycja mieszkaniowa River Lane Kraków od Core Development - opinie na forum
Jak im się podłoga zapadnie albo jak talerze będą z półek spadać podczas drążenia tunelu to pewnie tak.
Re: Inwestycja mieszkaniowa River Lane Kraków od Core Development - opinie na forum
StormSunny pisze:Jak im się podłoga zapadnie albo jak talerze będą z półek spadać podczas drążenia tunelu to pewnie tak.
Wierzyć mi sie nie chce, to chyba juz nie te czasy. Jak to zrobia dobrze to nic sie nie stanie, tam mieszkają bogaci ludzie, sprawa by poszła do sądu od razu.
StormSunny pisze:Jak im się podłoga zapadnie albo jak talerze będą z półek spadać podczas drążenia tunelu to pewnie tak.
Co za idiotyzmy wypisujesz? W Rzymie jest stacja metra zaraz przy Koloseum i jakoś się nie zapadło. W Warszawie drżą metro i jakoś też nie słyszałem, żeby coś złego się działo w związku z tym.
Niech kupuja i przetestuja jak to za Majchrowskiego bedzie.... Mieszkancy Lagiewnik i Borku za TL by urzednikow....
-
Ja bym wolał, aby pod moim domem nie było żadnego metra.
-
A jak wygląda sytuacja z terenem zalewowym na woli justowskiej? Słyszałem że po dłuższych opadach dużo osób w tym rejonie ma wodę w piwnicy?!

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”