Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)
Re: Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)
To liczba garaży.... Eh - szkoda czasu.
Czy wiadomo jakie są plany zabudowy wobec działek między budynkami 9-piętrowymi (na północ) a hotelem ibis? Obecnie jest tam zieleń, ale pewnie nie na długo tam zostanie...
lovekrakow.pl/aktualnosci/na-ten-fragment-sciezki-trzeba-bylo-czekac-27-lat-zdjecia_34488.html
pozdro pisze:Wyluzuj Sami sobie porezerwowali zeby emocje wzbudzic. Tam mieszkania za wiecej niz 9 k nie pojda bo jest wszedzie daleko I nie ma nawet tramwaju. A metro niewiadomo gdzie I za ile powstanie.
Akty notarialne po 11.2 T jednak podpisane...
bip.krakow.pl/?news_id=124083
Chciałem zapytać czy są tutaj może mieszkańcy I etapu, 1 pietro?
Mam rezerwację na mieszkanie na 1 piętrze, etap II, ostatni blok b4.3, narożne mieszkanie. Balkon w stronę ul. Buszka i w stronę tego miejsca gdzie ma powstać hala sportowa.
Zastanawiam się czy przez to że balkon jest zabudowany to czy w mieszkaniu nie jest ciemno?
Mam rezerwację na mieszkanie na 1 piętrze, etap II, ostatni blok b4.3, narożne mieszkanie. Balkon w stronę ul. Buszka i w stronę tego miejsca gdzie ma powstać hala sportowa.
Zastanawiam się czy przez to że balkon jest zabudowany to czy w mieszkaniu nie jest ciemno?
Nie jestem mieszkańcem, tylko sąsiadem kilka pięter wyżej w tym budynku.
Jest problem z 1 piętrem - dlatego zwróć uwagę sprzedają się jako ostatnie na całym osiedlu. Jeśli masz od południa - słońce ma szanse ratować . Nie polecamy od północy i wschodu - widziałem te mieszkania z 1 etapu live.
Był problem z tym w 1.etapie, bo balkony od środka pomalowali na ciemno - i była ściana za drzwiami. Gdy podpisywaliśmy umowę rok temu wyjaśniali, że właśnie kolor balkonów od wewnątrz ma być nieliczną zmianą etapu 2 vs etap 1.
Proponuję zapytać Inżyniera Budowy - on jest najbliżej detali.
Jest problem z 1 piętrem - dlatego zwróć uwagę sprzedają się jako ostatnie na całym osiedlu. Jeśli masz od południa - słońce ma szanse ratować . Nie polecamy od północy i wschodu - widziałem te mieszkania z 1 etapu live.
Był problem z tym w 1.etapie, bo balkony od środka pomalowali na ciemno - i była ściana za drzwiami. Gdy podpisywaliśmy umowę rok temu wyjaśniali, że właśnie kolor balkonów od wewnątrz ma być nieliczną zmianą etapu 2 vs etap 1.
Proponuję zapytać Inżyniera Budowy - on jest najbliżej detali.
Ktoś pytał kiedyś czy robią podłogowe ogrzewanie.
Tak to wygląda na P64.

Tak to wygląda na P64.

hej,
jeśli się nic nie zmieni- to będziemy posiadaczami M w 2 etapie
zastanawiamy się czy wynajem( trudne czasy..) czy dla siebie.
jeśli chodzi o 1p to faktycznie przy takim zabudowaniu może być kiepsko- zwłaszcza w pochmurne dni..
jeśli się nic nie zmieni- to będziemy posiadaczami M w 2 etapie
zastanawiamy się czy wynajem( trudne czasy..) czy dla siebie.
jeśli chodzi o 1p to faktycznie przy takim zabudowaniu może być kiepsko- zwłaszcza w pochmurne dni..
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”