Witam, jestem na etapie kupna działki budowlanej bez drogi dojazdowej w przyszłości ma powstać. Działka o rozmiarze 10.5 arów , właściciel 5 miesięcy temu życzył sobie za działkę 120 000 zł teraz cena stanęła na 90 000 zł ponieważ nikt nie był zainteresowany. Działka znajduje się zaraz obok Bielsko-Biała w ładnym miejscu, obok lasu.
Moje pytanie czy obecne ceny za grunt wzrosną jeszcze bardziej , czy warto poczekać ?. Czy jestem w stanie wynegocjować lepszą cenę za tą działkę ?.
Proszę o porady jak podejść do kupna tej działki, jak wynegocjować lepszą cenę. Każda uwaga jest cenna.
Działka budowlana kupno - Proszę o opinie Pilne
Re: Działka budowlana kupno - Proszę o opinie Pilne
co oznacza obok BB ? Generalnie zawsze nawet jak jakis kryzys się oanoszył ziemia w granicach administracyjnych mist to wynosiła 100 zł/ m2 - im dalej od miasta tym taniej 

Re: Działka budowlana kupno - Proszę o opinie Pilne
A co to za działka bez drogi,albo jest albo nie ma.Bez drogi nieuzbrojona czyli max 3000 za ar. za 12000 znajdziesz uzbrojoną w media.Sprawdz w planie zagospodarowania na jakim etapie wszystko jest. Ja na tramwaj i autobus czekam 13 lat.
za 330 000 znajdziesz domek w stanie surowym z mediami, może nie koniecznie w B.B ale troche dalej.
za 330 000 znajdziesz domek w stanie surowym z mediami, może nie koniecznie w B.B ale troche dalej.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”