Hej, witam wszystkich.
Niedawno natknąłem się na inwestycję od dewelopera Wisdomic - Natura Park.
Link: wisdomic.pl/wisdomic-natura-park
Jest to osiedle domków szeregowych w Sidzinie. Ogólnie wszystko wygląda całkiem nienajgorzej:
- dobry dojazd do obwodnicy
- kolejka, która może kiedyś ruszy : shock:
- są jakieś sklepy, szkoły, itp.
Rozważam obecnie zakup domku w tej inwestycji. Zastanawiam się czy macie może jakieś przemyślenia, informacje na temat samej inwestycji lub tego dewelopera - coś tam już kiedyś budowali ale nie ma za dużo opini w internecie.
Co myślicie?
Wisdomic Natura Park od Wisdomic Deweloper - opinie na forum
- aczkolwiek
Re: Wisdomic Natura Park od Wisdomic Deweloper - opinie na forum
Wiadomo jaka cena? Na stronie brak informacji.
Z tego co pamiętam to:
- Domki o numerze 4 gdzieś w granicach 680 tys.
- Domki o numerach 2 i 3 to jakieś 580 tys.
- Domki o numerze 1 to 650 tys.
- Domki o numerze 4 gdzieś w granicach 680 tys.
- Domki o numerach 2 i 3 to jakieś 580 tys.
- Domki o numerze 1 to 650 tys.
Byłem na spotkaniu, też rozważam zakup. Ciekawy budynek, wyróżnia sie. Nie wstydziłbym się tam mieszkać - zwłaszcza, ze pozostałe inwestycje w okolicy wyglądają jak kurniki. Dla mnie duży plus, że jest podwójna kanalizacja - sanitarna i deszczowa, w ogródkach nie będą robić się kaluże.
Zaczynają też następna inwestcyję na Bielanach.
Zaczynają też następna inwestcyję na Bielanach.
Kupiłem mieszkanie na osiedlu Natura Park. Szukałem dość długo. Wisdomic prowadzi rachunki powiernicze, co pochwalam i co mnie ostatecznie przekonało. Jak się okazało podczas poszukiwań, nie wszyscy deweloperzy to robią. Ktoś chyba powinien przyjrzeć sie ustawie.
Duży plus za jakość obsługi.
kajjt pisze:Kupiłem mieszkanie na osiedlu Natura Park. Szukałem dość długo. Wisdomic prowadzi rachunki powiernicze, co pochwalam i co mnie ostatecznie przekonało. Jak się okazało podczas poszukiwań, nie wszyscy deweloperzy to robią. Ktoś chyba powinien przyjrzeć sie ustawie.
Wskaż chociaż jednego dewelopera, który by nie miał rachunku powierniczego. Teraz każdy deweloper chce-czy nie chce musi mieć i ma. (chyba ze kupowałeś dawno temu kiedy ustawa dopiero wchodziła i starsze inwestycje jeszcze nie musiały mieć rachunków powierniczych)
Jeżeli chodzi o wizualizacje, to wygląda to całkiem nieźle. Budynki mają całkiem ciekawą formę, choć zastanawiam się jak z odległościami pomiędzy nimi, myślicie, że będą wystarczające?

Wizualizacja: deweloper Wisdomic
A jak z lokalizacją, to jeszcze są Dębniki czy już Swoszowice?

Wizualizacja: deweloper Wisdomic
A jak z lokalizacją, to jeszcze są Dębniki czy już Swoszowice?
Nowy pisze:Jeżeli chodzi o wizualizacje, to wygląda to całkiem nieźle. Budynki mają całkiem ciekawą formę, choć zastanawiam się jak z odległościami pomiędzy nimi, myślicie, że będą wystarczające?
Według mnie wystarczające, ogródki są duże a jeszcze droga dojazdowa pomiędzy.
W sobotę na targach w Tauron Arenie wie wystawiali, od razu na drugi dzien umowilem sie na budowie ze sprzedawca. Naprawde profesjonalna usluga. Inwestycja bardzo mi sie podoba, jestem praiwe zdecydowany. Zwlaszcza, ze domy oddane beda na przelomie roku. Sadzac po postepach prac, faktycznie tak bedzie. Ktos sie orientuje jak wyglada tam komunikacja miejska?
A czy ktoś z Państwa nabył dom w szeregu A?
Widziałam że z największą działką został tylko A4 ale przeraża mnie ze to przy samej ulicy, chociaż Pan zapewnia że będzie wysokie ogrodzenie.
Nie widziałam jeszcze jak na żywo to wygląda.
A to pomieszczenie na dole określane jako gospodarcze to pomieszczenie z piecem gazowym?
Widziałam że z największą działką został tylko A4 ale przeraża mnie ze to przy samej ulicy, chociaż Pan zapewnia że będzie wysokie ogrodzenie.
Nie widziałam jeszcze jak na żywo to wygląda.
A to pomieszczenie na dole określane jako gospodarcze to pomieszczenie z piecem gazowym?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”