Kobierzyńska 164 Kraków od Acatom - opinie na forum o inwestycji na Ruczaju
Re: Kobierzyńska 164 Kraków od Acatom - opinie na forum o inwestycji na Ruczaju
Czy Acatom w przypadku tej inwestycji również wymagał podpisania umowy rezerwacyjnej zanim została przygotowana umowa deweloperska i czy opłata rezerwacyjna była bezzwrotna?
Nie było umów rezerwacyjnych
jak dla mnie lokalizacja nienajgorsza. budynki ten nie są moim zdaniem brzydkie-chociaz prosiłbym się większy balkon:-)
mam natomiast pytanie jak układa się Państwu współpraca z Acatom?
niestety nie ma zbyt dużo opini w Internecie. Słyszeliście coś o pozostałych inwestycjach (czy było dużo poprawek przy oddawaniu mieszkań?)
pozdrawiam
mam natomiast pytanie jak układa się Państwu współpraca z Acatom?
niestety nie ma zbyt dużo opini w Internecie. Słyszeliście coś o pozostałych inwestycjach (czy było dużo poprawek przy oddawaniu mieszkań?)
pozdrawiam
26.09
więcej na
investmap.pl/inwestycja/kobierzynska-164,11533.html

więcej na

Czekam aż pojawi się jakieś sensowniejsze zagospodarowanie terenu, pewnie będzie to lepiej wyglądało, mają być jakieś drzewa na terenie osiedla Kobierzyńska 164? Będzie jakiś mały plac zabaw?
Będą dwa małe place zabaw
w sumie dużego postępu prac nie widać na razie:-)
duży teren do zagospodarowania .. chociaż myślałam że na koniec miesiąca już prace będą bardziej posunięte
duży teren do zagospodarowania .. chociaż myślałam że na koniec miesiąca już prace będą bardziej posunięte
Drzewa powinny być jeszcze dosadzone, donice przy zjeździe do garaży zapewne też uzupełnione roślinnością, postawiona wiata i te place zabaw. A ogrodzenie już wszędzie stoi ?
madmilian pisze:Drzewa powinny być jeszcze dosadzone, donice przy zjeździe do garaży zapewne też uzupełnione roślinnością, postawiona wiata i te place zabaw. A ogrodzenie już wszędzie stoi ?
Nie. ogrodzenie jest tylko od potoku. z przodu robią parkingi przy "skansenie".
3.10

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”