Nowy etap w sprzedaży apartamentybandtkiego.pl
Ceny 13-15k metr.
Apartamenty Bandtkiego od KG Group (przy Młynówce / Sanelu) - opinie na forum
Re: Apartamenty Bandtkiego od KG Group (przy Młynówce / Sanelu) - opinie na forum
Czyli spadek cen 30% wszedł w życie : lol:
Re: Apartamenty Bandtkiego od KG Group (przy Młynówce / Sanelu) - opinie na forum
Mar G pisze:Czyli spadek cen 30% wszedł w życie : lol:
Dokladnie tak, kupe mieszkan zarezerwowanych, ale zaraz ktos powie, ze ze wszystkich rezerwacji zrezygnuja ludzie ^^ Na przybyszewskiego eko park tez duzo sprzedal. Atal tak samo to co widzialem.
Wcześniejszy etap nie był sprzedawany tam w podobnych cenach?

Wizualizacja: deweloper KG Group S.A.
Same budynki inwestycji Apartamenty Bandtkiego są całkiem ładne, podobają mi się, a lokalizacja z jednej strony super, ale jeżeli chodzi np. o dostęp do komunikacji publicznej, to już moim zdaniem nie jest tak kolorowo.

Wizualizacja: deweloper KG Group S.A.
Same budynki inwestycji Apartamenty Bandtkiego są całkiem ładne, podobają mi się, a lokalizacja z jednej strony super, ale jeżeli chodzi np. o dostęp do komunikacji publicznej, to już moim zdaniem nie jest tak kolorowo.
11-12 k kwotowali mi I etap jak szukałem w tamtej okolicy w 2018/19
ragar pisze: to już moim zdaniem nie jest tak kolorowo.
hmm, czemu? na tramwaj jest jakies 400m.
bulkas pisze:ragar pisze: to już moim zdaniem nie jest tak kolorowo.
hmm, czemu? na tramwaj jest jakies 400m.
A na który przystanek tramwajowy?
no pewnie raczej przy ul. Bronowickiej (?)
Ostatnio zmieniony 03 lip 2021, 12:23 przez Rak, łącznie zmieniany 5 razy.
Bardziej zastanawia mnie, na który przystanek, czy na Głowackiego czy na pętlę Brobowice jest bliżej stamtąd.
A czy do pierwszego etapu wprowadzili się już jacyś mieszkańcy? Chętnie dowiedziałbym się czegoś od praktyków, jak się mieszka w tej inwestycji przy Bandkiego. Ogólnie, jeśli chodzi o projekt, to jest całkiem ładnie, podobają mi się takie elewacje, ale jednak cena też dosyć wysoka, ciekawe jak się będzie kolejny etap sprzedawał.
A czy do pierwszego etapu wprowadzili się już jacyś mieszkańcy? Chętnie dowiedziałbym się czegoś od praktyków, jak się mieszka w tej inwestycji przy Bandkiego. Ogólnie, jeśli chodzi o projekt, to jest całkiem ładnie, podobają mi się takie elewacje, ale jednak cena też dosyć wysoka, ciekawe jak się będzie kolejny etap sprzedawał.
Hej, pytanie do osób które albo interesowały się poważniej tą inwestycją ewentualnie zakupiły mieszkania w I etapie.
- Czy wiadomo cokolwiek nt planów miasta odnośnie konkretnego zagospodarowania działek bezpośrednio na południe od I oraz II etapu. Czytałem MZMP, wiem co potencjalnie tam może powstać (aczkolwiek obecny ogrodzony wybieg dla psów to dla mnie trochę zaskoczenie w kontekście tego planu) - chodzi mi o jakieś konkretne plany/plotki etc.
- Jak w ciągu dnia wyglada wyjazd ulica Bandtkiego i Zapolskiej w stronę Bronowickiej. Czy już teraz się tam korkuje?
Ewentualnie byłbym wdzięczny za kontakt na mejla tomassen889 gmail com . Z góry dzięki!
- Czy wiadomo cokolwiek nt planów miasta odnośnie konkretnego zagospodarowania działek bezpośrednio na południe od I oraz II etapu. Czytałem MZMP, wiem co potencjalnie tam może powstać (aczkolwiek obecny ogrodzony wybieg dla psów to dla mnie trochę zaskoczenie w kontekście tego planu) - chodzi mi o jakieś konkretne plany/plotki etc.
- Jak w ciągu dnia wyglada wyjazd ulica Bandtkiego i Zapolskiej w stronę Bronowickiej. Czy już teraz się tam korkuje?
Ewentualnie byłbym wdzięczny za kontakt na mejla tomassen889 gmail com . Z góry dzięki!
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”