na . wyświetliło mi się
"ATAL - Już w ten weekend zapraszamy na Dni Otwarte w Warszawie, Łodzi, Krakowie!
Przyjdź do Biura Sprzedaży Mieszkań lub konkretną inwestycję (szczegóły poniżej) i znajdź wymarzone mieszkanie lub funkcjonalny apartament inwestycyjny! "
Czy ktoś wie coś o ewentualnych promocjach ?
Inwestycja Atal Aleja Pokoju 83 Kraków - opinie na forum osiedla
Atal Aleja Pokoju 3a Kraków - kolejny etap osiedla w sprzedaży
Ostatnio gdzisś mignęła mi reklama, że deweloper Atal wprowadza do sprzedaży kolejny etap inwestycji Aleja Pokoju 3a, przeglądaliście mieszkania, jak się Wam podobają układy, widzicie jakieś sensowne? Ogólnie jakie opinie?
Re: Atal Aleja Pokoju 3a Kraków - kolejny etap osiedla w sprzedaży
iti pisze:Ostatnio gdzisś mignęła mi reklama, że deweloper Atal wprowadza do sprzedaży kolejny etap inwestycji Aleja Pokoju 3a, przeglądaliście mieszkania, jak się Wam podobają układy, widzicie jakieś sensowne? Ogólnie jakie opinie?
Raczej nie IIIA - tam są dwa bloki i prace są już bardzo zaawansowane. Jeżeli pojawi się coś nowego to blok/biurowiec między etapem I a etapem IV
Re: Inwestycja Atal Aleja Pokoju 83 Kraków - opinie na forum osiedla
Ale właśnie w 3a widzę faktycznie sporo wolnych mieszkań, choć faktycznie wydawało mi się, że już to sprzedawali.

To ten budynek chyba pomiędzy biurowcem a etapem 4.
Ale faktycznie była już mowa o sprzedawaniu tego etapu osiedla.

To ten budynek chyba pomiędzy biurowcem a etapem 4.
Ale faktycznie była już mowa o sprzedawaniu tego etapu osiedla.
IIIB jest od paru miesięcy w sprzedaży.
Co do układów itp to dla mnie było parę fajnych mieszkań, raczej nie ma mieszkań kompletnie nieprzemyślanych, jedyne co mi się nie podoba to te patologiczne platformy parkingowe pod niektórymi blokami i bardzo mała liczba komórek lokatorskich więc większość mieszkań nie ma nawet szans na wybór. Niestety zrezygnowałem z rezerwacji w styczniu przy cenie 7900, potem podnosili cenę dwukrotnie, a ja nie mogę jakoś patrząc w lustro wytłumaczyć sobie że pół roku później mam zapłacić tysiaka więcej, i mimo że nie sprzedają na starych etapach prawie nic to nie chcą zejść chociaż do ceny po pierwszej podwyżce. Dlatego odpuściłem kolejne negocjacje i jestem na etapie kupna czegoś innego. A szkoda bo bardzo mocno nastawiałem się na tą inwestycję
Ps wie ktoś co to za "studnia" przed budynkiem B2 w etapie IIIB?
Co do układów itp to dla mnie było parę fajnych mieszkań, raczej nie ma mieszkań kompletnie nieprzemyślanych, jedyne co mi się nie podoba to te patologiczne platformy parkingowe pod niektórymi blokami i bardzo mała liczba komórek lokatorskich więc większość mieszkań nie ma nawet szans na wybór. Niestety zrezygnowałem z rezerwacji w styczniu przy cenie 7900, potem podnosili cenę dwukrotnie, a ja nie mogę jakoś patrząc w lustro wytłumaczyć sobie że pół roku później mam zapłacić tysiaka więcej, i mimo że nie sprzedają na starych etapach prawie nic to nie chcą zejść chociaż do ceny po pierwszej podwyżce. Dlatego odpuściłem kolejne negocjacje i jestem na etapie kupna czegoś innego. A szkoda bo bardzo mocno nastawiałem się na tą inwestycję

Ps wie ktoś co to za "studnia" przed budynkiem B2 w etapie IIIB?
Orientuje się ktoś jakie są obecnie ceny transakcyjne dla etapu IIIB?
ITGeek pisze:Orientuje się ktoś jakie są obecnie ceny transakcyjne dla etapu IIIB?
Za pewne takie jak ofertowe ponieważ Atal w ogóle nie negocjuje. Jedynie można ugrać coś przy zmianie harmonogramu płatności (zwiększając ostatnia tańsze).
-
Bodzioo pisze:ITGeek pisze:Orientuje się ktoś jakie są obecnie ceny transakcyjne dla etapu IIIB?
Za pewne takie jak ofertowe ponieważ Atal w ogóle nie negocjuje. Jedynie można ugrać coś przy zmianie harmonogramu płatności (zwiększając ostatnia tańsze).
Dało się u nich ugrać 10/90?
może celuj w 20/80 - obecnie mają 20/20/20/40.
to bardziej realne - na to się zgadzali na innych projektach.
Mar G pisze:może celuj w 20/80 - obecnie mają 20/20/20/40.
Nie wiem jak w tej inwestycji, ale w 4 et. P64 nie chcieli słyszeć o 20/80 ; )
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”