Rynek mieszkaniowy w Krakowie / zakup mieszkania: wyhamowanie podaży mieszkań - opinie / forum
Re: Rynek mieszkaniowy w Krakowie / zakup mieszkania: wyhamowanie podaży mieszkań - opinie / forum
Wiecie jak masz 2 dzieci to obecnie 1000zl pokrywa polowe raty kredytu jest szansa ze się ludzie rzucili na większe mieszkania. 

Re: Rynek mieszkaniowy w Krakowie / zakup mieszkania: wyhamowanie podaży mieszkań - opinie / forum
Ale bzdura, "notariusz, który ma terminy na koniec stycznia", urywające się telefony w poczekalni i pani sekretarka, która w tym zamieszaniu, łamiąc tajemnicę notarialną, wyjaśnia w pośpiechu jakiemuś randomowi, że to chodzi o umowy deweloperskie.
bzdura czy nie, brzmi tak samo realistycznie jak Twoje wypociny o dzwoniących pośrednikach zdradzających jak to u nich źle/sytuacje klientów
Z innej beczki, dzisiaj rano dzwonił do mnie pośrednik, że ma kolejne dwie nieruchomości, gdzie właściciel zszedł konkretnie z ceny (prosiłem o kontakt wyłącznie z takimi ofertami). Jedna na Kazimierzu, druga po drugiej stronie Wisły ale z dużym balkonem i widokiem na Wisłę. No zobaczymy. Szybko zapytałem jak nastroje i mówił, że przytłaczające. Część jego klientów zaczęła już dojrzewać, nie wszyscy mogą czekać do wiosny. Kilku się wycofało zupełnie ze sprzedaży i planują przeczekać kryzys co by się nie działo.
wiadomosc o "projekcie" dofinansowan do zakupu mieszkan obnazyla glupota - jakkolwiek to agresywnie brzmi - obecnych tu pro-spadkowych uzytkownikow. Oczywisty arguement na wzrosty, jakim jest dofinansownaie, zostalo przerobione na to co odpowiada pod z gory przyjada teorie. Poki co quasi powaznie trakrowalem te komentarze. Teraz nie mam zlodzen ze to trole.
trabel pisze:wiadomosc o "projekcie" dofinansowan do zakupu mieszkan obnazyla glupota - jakkolwiek to agresywnie brzmi - obecnych tu pro-spadkowych uzytkownikow. Oczywisty arguement na wzrosty, jakim jest dofinansownaie, zostalo przerobione na to co odpowiada pod z gory przyjada teorie. Poki co quasi powaznie trakrowalem te komentarze. Teraz nie mam zlodzen ze to trole.
W takim razie jak tłumaczyć spadki z pierwszej połowy mijającej właśnie dekady w czasach kiedy działał program "Rodzina na swoim" dopłat do rat kredytów hipotecznych? Z grawitacją nie wygrają nawet drukarki NBP

Fajna inwestycja w Krowodrzy, widzieliście? To jest lepsze od Krowodrza Park
na uboczu przy Mlynowce, blisko do rynku, blisko wszędzie. Rewelacja, tylko te ceny
No ale na Krowodrzy trzeba się liczyć z cena 15 tys zł/ m2
lifehub.com.pl/en/home

na uboczu przy Mlynowce, blisko do rynku, blisko wszędzie. Rewelacja, tylko te ceny

lifehub.com.pl/en/home
pozdro pisze:Fajna inwestycja w Krowodrzy, widzieliście? To jest lepsze od Krowodrza Park![]()
na uboczu przy Mlynowce, blisko do rynku, blisko wszędzie. Rewelacja, tylko te ceny![]()
lifehub.com.pl/en/home
Urba- temat dogłębnie przegadany na tym forum już.
matkow pisze:trabel pisze:wiadomosc o "projekcie" dofinansowan do zakupu mieszkan obnazyla glupota - jakkolwiek to agresywnie brzmi - obecnych tu pro-spadkowych uzytkownikow. Oczywisty arguement na wzrosty, jakim jest dofinansownaie, zostalo przerobione na to co odpowiada pod z gory przyjada teorie. Poki co quasi powaznie trakrowalem te komentarze. Teraz nie mam zlodzen ze to trole.
W takim razie jak tłumaczyć spadki z pierwszej połowy mijającej właśnie dekady w czasach kiedy działał program "Rodzina na swoim" dopłat do rat kredytów hipotecznych? Z grawitacją nie wygrają nawet drukarki NBP
Marko bosko czestochowsko. Daj wszystkim dofinansowanie na zakupow jakblek 30proc a jablka zdrozeja o tyle samo. Matko bosko czestochowsko, niemadry
trabel pisze:matkow pisze:trabel pisze:wiadomosc o "projekcie" dofinansowan do zakupu mieszkan obnazyla glupota - jakkolwiek to agresywnie brzmi - obecnych tu pro-spadkowych uzytkownikow. Oczywisty arguement na wzrosty, jakim jest dofinansownaie, zostalo przerobione na to co odpowiada pod z gory przyjada teorie. Poki co quasi powaznie trakrowalem te komentarze. Teraz nie mam zlodzen ze to trole.
Marko bosko czestochowsko. Daj wszystkim dofinansowanie na zakupow jakblek 30proc a jablka zdrozeja o tyle samo. Matko bosko czestochowsko, niemadry
A jak nie rozumiesz na jablkach to inaczej. Dolozysz mi 50 zl na spodnie to kupie 30zl drozsze spodnie
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”