Inwestycja Głowackiego Kraków - Galinvest / opinie na forum
Re: Inwestycja Głowackiego Kraków - Galinvest / opinie na forum
ktos ma doswiadczenie z deweloperem Galinvest? Jest ok? Usuwaja usterki jak trzeba?
Czesc,
był ktoś może ostatnio w biurze na rozmowie?
Można spodziewać się jakiś obniżek ze względu na covid?
pawcio pisze:Czesc,
Zawsze warto próbować negocjować!
Developer umawia na odbiory techniczne mieszkań.
Czy ktoś z forumowiczów już był? Czy są usterki? Jakie?
Czy ktoś z forumowiczów już był? Czy są usterki? Jakie?
Czy orientujecie sie kto będzie zarzadcą?
Zarządcą będzie DOM-KRAK z siedzibą przy ul Królewskiej.
pawcio pisze:Czesc,
Byłem ,Pani nie była skłonna do najmniejszych obniżek z uwagi na jak to stwierdziła mieszkanie gotowe
Ogólnie dla mnie obsługa tego biura sprzedaży pozostawia wiele do życzenia. Oprócz kwestii potencjalnych rabatów na które nie ma szans, nie ma mowy o jakichkolwiek (nawet drobnych) zmianach w umowie deweloperskiej itp. Dodatkowo nie mogłem się doprosić konkretnej odpowiedzi na temat pewnych ważnych dla mnie detali (na mailową odpowiedź czeka sie czasami i ponad tydzień). Wolałem więc zrezygnować z zakupu na tym etapie.
Perq pisze:Ogólnie dla mnie obsługa tego biura sprzedaży pozostawia wiele do życzenia. Oprócz kwestii potencjalnych rabatów na które nie ma szans, nie ma mowy o jakichkolwiek (nawet drobnych) zmianach w umowie deweloperskiej itp. Dodatkowo nie mogłem się doprosić konkretnej odpowiedzi na temat pewnych ważnych dla mnie detali (na mailową odpowiedź czeka sie czasami i ponad tydzień). Wolałem więc zrezygnować z zakupu na tym etapie.
W tej inwestycji juz raczej mieszkania sprzedane. Na poczatku 2020 mieszkania nie byly tam drogie jak na ta lokalizacje. BTW Ceny miejsc postojowych wzrosly z 35tys do 50tys, ceny metraza rowniez. Dla mnie obsuga przed i po sprzedarzowa mega super. Robilam zmiane w umowie developerskiej i nie bylo z tym problemow. Poza tym mieszkania beda gotowe do odbioru od 7.04 wiec sa chyba nawet wczesniej niz sie spodziewali.
Czy ktoś będzie zmieniał albo już to zrobił grzejniki w lokalu i ma wiedzę jakie parametry ma tam instalacja grzejna?
Pozdrawiam, agnieszka.
Pozdrawiam, agnieszka.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”