Też na początku myślałam o Wawel Service ale te bloki naprawdę wyglądają jak hotele. Odległości między blokami bardzo małe. Dopóki się tam nie przeszłam to byłam nastawiona bardzo pozytywnie ale jak zobaczyłam to na żywo to od razu byłam na „nie”.
Dom bud ma sensowne odległości pomiędzy blokami a jak się dobrze wybierze mieszkanie to można nie mieć okien na inny blok. Szkoda tylko że w tej inwestycji jest tak mało mieszkań 50-60m2 bo w zasadzie tylko 51 albo 65 i nic pomiędzy.
Inwestycja ul. Powstańców / os. Piastów Kraków od Dom-Bud - forum i opinie
Re: Inwestycja ul. Powstańców / os. Piastów Kraków od Dom-Bud - forum i opinie
pozdro pisze:Dla mnie te wszystkie blokowiska na mistrzejowicach to totalna porazka takie upchane z chodnikami 1.5m zastawionymi samochodami. Miedzy blokami betonowe parkingi z blachosmrodami. Ogolnie porazka totalna. Ja czekam na kolejny etap Avii znajoma tam mieszka i jest elegancko jakosc zycia. Zielen, trawniki do okola. Nie ma samochodowych placów parkingowych. Fajne alejki a drzewkami. Jeszcze sie nad Mieszkaj w Miescie zastanawiam, ale tam jest na uboczu troche (koniec Krakowa) Czyzyny bardziej w centrum.
A gdzie w krakowie nie ma juz teraz blokowiska?
Magda55 pisze:Też na początku myślałam o Wawel Service ale te bloki naprawdę wyglądają jak hotele. Odległości między blokami bardzo małe. Dopóki się tam nie przeszłam to byłam nastawiona bardzo pozytywnie ale jak zobaczyłam to na żywo to od razu byłam na „nie”.
Dom bud ma sensowne odległości pomiędzy blokami a jak się dobrze wybierze mieszkanie to można nie mieć okien na inny blok. Szkoda tylko że w tej inwestycji jest tak mało mieszkań 50-60m2 bo w zasadzie tylko 51 albo 65 i nic pomiędzy.
Tam blizej bedzie do obwodnicy niż do innego bloku. Ludzie z okien beda mogli zbijac "piatki" z ludzmi poruszajacymi sie po obwodnicy

Ja w takim razie wole Piasta Park.
Tam blizej bedzie do obwodnicy niż do innego bloku. Ludzie z okien beda mogli zbijac "piatki" z ludzmi poruszajacymi sie po obwodnicy
No bez przesady, zapomniałeś że pomiędzy obwodnicą a blokami przebiegają jeszcze dwie linie kolejowe...

Ananas12 pisze:Magda55 pisze:Też na początku myślałam o Wawel Service ale te bloki naprawdę wyglądają jak hotele. Odległości między blokami bardzo małe. Dopóki się tam nie przeszłam to byłam nastawiona bardzo pozytywnie ale jak zobaczyłam to na żywo to od razu byłam na „nie”.
Tam blizej bedzie do obwodnicy niż do innego bloku. Ludzie z okien beda mogli zbijac "piatki" z ludzmi poruszajacymi sie po obwodnicy![]()
Brzmisz jakbyś próbował sam siebie przekonać

Ludzie pewni swoich wyborów nie chodzą na fora dotyczące innych inwestycji zeby przekonywać innych że ich wybór jest naj

Życzę miłego mieszkania i samych dobrych decyzji
pozdro pisze:Dla mnie te wszystkie blokowiska na mistrzejowicach to totalna porazka takie upchane z chodnikami 1.5m zastawionymi samochodami. Miedzy blokami betonowe parkingi z blachosmrodami. Ogolnie porazka totalna. Ja czekam na kolejny etap Avii znajoma tam mieszka i jest elegancko jakosc zycia. Zielen, trawniki do okola. Nie ma samochodowych placów parkingowych. Fajne alejki a drzewkami. Jeszcze sie nad Mieszkaj w Miescie zastanawiam, ale tam jest na uboczu troche (koniec Krakowa) Czyzyny bardziej w centrum.
Avia? Wiesz jak nazywają to osiedle? Betonowe osiedle czyżyn

Rzeczywiście elegancka jakość życia

-
Magda55 pisze:pozdro pisze:Dla mnie te wszystkie blokowiska na mistrzejowicach to totalna porazka takie upchane z chodnikami 1.5m zastawionymi samochodami. Miedzy blokami betonowe parkingi z blachosmrodami. Ogolnie porazka totalna. Ja czekam na kolejny etap Avii znajoma tam mieszka i jest elegancko jakosc zycia. Zielen, trawniki do okola. Nie ma samochodowych placów parkingowych. Fajne alejki a drzewkami. Jeszcze sie nad Mieszkaj w Miescie zastanawiam, ale tam jest na uboczu troche (koniec Krakowa) Czyzyny bardziej w centrum.
Avia? Wiesz jak nazywają to osiedle? Betonowe osiedle czyżyn
Rzeczywiście elegancka jakość życia
Dodaj ze sprzedawana za 4-5k w dużo lepszej lokalizacji.
nowa Avia w realu - brak placów parkingowych i sama zieleń

Nie ma jak wrzucić zdjęcie parkingu na pasie startowym, na którym konserwator zakazuje sadzenia drzew i wypisywać 

Nowy pisze:Nie ma jak wrzucić zdjęcie parkingu na pasie startowym, na którym konserwator zakazuje sadzenia drzew i wypisywać
może , nie znam zapisów konserwatorskich. ale dziwne, że konserwator pozwolił zabytkowy pas pomalować tak kolorowo i ozdobić słupkami.
ten pas zabytkowy to chyba raczej z tej strony :

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”