Słoneczna Macedonia Kraków od dewelopera Start - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
cryptoman_3122

Re: Słoneczna Macedonia Kraków od dewelopera Start - opinie na forum

Postautor: cryptoman_3122 » 04 maja 2021, 14:23

mmm7 pisze:A co wybraliście innego w pobliżu, jeśli można wiedzieć? Szukam w tym rejonie coś fajnego i trochę słaby wybór:(

Ja jeszcze nic.w Lokum Vista szaleją z cenami, na Heltmana też podwyższyli.Wiec z rynku pierwotnego coraz mniejszy wybór, szczególnie jak się chce mieć blok z podłączeniem do mpec i normalne miejsce postojowe

keram

Postautor: keram » 04 maja 2021, 17:56

Jeszcze nic nie mogę powiedzieć, ale będzie nowa inwestycja. Wkrótce ma ruszyć sprzedaż.

Jeśli człowiek się szanuje to locum vista nie kupuje.
Słoneczna dla niektórych może być naprawdę spoko.
O ile załapałeś się na normalne miejsce parkingowe lub stać cię było na wykup drugiego na zewnątrz (za 33 tys niedawno), bo garaż obowiązkowo jako pierwszy wybór.

Bo zgodzę się z niektórymi na forum, że skoro godzimy się na platformy w tej cenie i niejako obowiązku to nieszanujemy siebie samego.
gazetapowiatowa.pl/wiadomosci/legionowo/legionowo-zarwala-sie-platforma-parkingowa-w-bloku-na-osiedlu-piaski
Nawet jeśli będą zapewniać, że takie coś tu się nie wydarzy to kto tam wie za x lat.

mmm7

Postautor: mmm7 » 04 maja 2021, 18:04

keram pisze:Jeszcze nic nie mogę powiedzieć, ale będzie nowa inwestycja. Wkrótce ma ruszyć sprzedaż.

Jeśli człowiek się szanuje to locum vista nie kupuje.
Słoneczna dla niektórych może być naprawdę spoko.
O ile załapałeś się na normalne miejsce parkingowe lub stać cię było na wykup drugiego na zewnątrz (za 33 tys niedawno), bo garaż obowiązkowo jako pierwszy wybór.

Bo zgodzę się z niektórymi na forum, że skoro godzimy się na platformy w tej cenie i niejako obowiązku to nieszanujemy siebie samego.
gazetapowiatowa.pl/wiadomosci/legionowo/legionowo-zarwala-sie-platforma-parkingowa-w-bloku-na-osiedlu-piaski
Nawet jeśli będą zapewniać, że takie coś tu się nie wydarzy to kto tam wie za x lat.

Koniecznie daj znać co to za nowa inwestycja. Może coś wartego zainteresowania w końcu :roll:

side

Postautor: side » 04 maja 2021, 18:39

keram pisze:Jeszcze nic nie mogę powiedzieć, ale będzie nowa inwestycja. Wkrótce ma ruszyć sprzedaż.

No to jak już będziesz mógł powiedzieć to daj znać ;) swoją drogą co to za dojścia masz, kolega deweloper :P ?
Lubię te okolice, od kilku lat wynajmuję mieszkanie w pobliżu - dobra komunikacja, blisko spore tereny zielone, niedaleko Bonarka.

cryptoman_3122

Postautor: cryptoman_3122 » 04 maja 2021, 19:42

Co do działek w okolicy to na pewno jest przy ul. Malborskiej,przy Parku Duchackim na terenie dawnego WAN-DEKO i należy bodajże do dewelopera HSD.

Kolejna ,ogrodzona od dłuższego czasu za garażami wzdłuż ul. Trybuny Ludów. Więcej nic nie kojarzę.

virage

Postautor: virage » 06 maja 2021, 10:59

Ja się w końcu zdecydowałem i wziąłem jeszcze przed podwyżką majową z miejscem 1,7m. Koszty platformy to ok. 300 zł UDT co roku i przeglądy gwarancyjne przez pierwsze 5 lat (przez pierwsze 3 lata chyba 150zł, potem bliżej 250zł). Teraz raczej bym się już nie zdecydował ze względu na ceny jak i same niskie miejsca.

keram

Postautor: keram » 10 maja 2021, 12:12

mmm7 pisze:Koniecznie daj znać co to za nowa inwestycja. Może coś wartego zainteresowania w końcu :roll:

budomat.com.pl
To miałem na myśli.
Założę pewnie nowy wątek.
Będzie budynek przy skrzyżowaniu malborskiej z Kamieńskiego. Naprzeciw sklepu muzycznego.

cryptoman_3122

Postautor: cryptoman_3122 » 11 maja 2021, 22:08

Na działce między Trybuny Ludów a Poturalskiego również wygląda,jakby ruszała budowa.nie ma natomiast jeszcze żadnej tablicy informacyjnej.

kasiaka

Postautor: kasiaka » 31 maja 2021, 16:22

Sorry za głupie pytanie, ale jak to działa jak masz tylko jedno miejsce na platformie na górze? Chcesz wyjechać/wjechać to idziesz po sąsiada żeby wyjechał? :shock:

Wiljer

Postautor: Wiljer » 31 maja 2021, 17:09

Przecieram oczy ze zdumienia widząc aktualne ceny na poziomie ~11500/M^2.
Kto tyle płaci za mieszkanie w tej lokalizacji? :o

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”