Cześć wszystkim,
Postępy na placu budowy już widać, ale nadal nie ma informacji o rachunkach powierniczych i umowach deweloperskich.
Ktoś coś wie? Ktoś coś dostał? Będę wdzięczna za informacje!
Pozdrowienia,
Ada
Green Apartments Kraków (ul. Petrażyckiego) od Techniq - opinie na forum
Re: Green Apartments Kraków (ul. Petrażyckiego) od Techniq - opinie na forum
Deweloper poinformował, że jest gotowy do podpisywania umów deweloperskich a nawet stwierdził, że nastąpiło już podpisanie pierwszych umów.
Ada123 pisze:Cześć wszystkim,
Postępy na placu budowy już widać, ale nadal nie ma informacji o rachunkach powierniczych i umowach deweloperskich.
Ktoś coś wie? Ktoś coś dostał? Będę wdzięczna za informacje!
Pozdrowienia,
Ada
Dzień dobry,
14.06. otrzymałam wiadomość, że są już gotowi do rozpoczęcia procesu podpisywania umów deweloperskich, może przypadkiem była Pani pominięta w korespondencji, proszę dopytać, bo teoretycznie można już ruszać z uruchomieniem kredytu.
Ja również mialem informację od dewelopera o gotowości podpisania umowy deweloperskiej itd.
A tak z ciekawości czy już ktoś z Was podpisał ww umowę? Bo przynajmniej taką informację deweloper przekazał ze juz mają pierwsze deweloperskie za sobą.
Pozdrawiam
)
A tak z ciekawości czy już ktoś z Was podpisał ww umowę? Bo przynajmniej taką informację deweloper przekazał ze juz mają pierwsze deweloperskie za sobą.
Pozdrawiam

Już się mury pną do góry!

Witam czy ktoś podpisał już umowę deweloperską proszę o informację. Dziękuję
Olo1 pisze:Witam czy ktoś podpisał już umowę deweloperską proszę o informację. Dziękuję
Cześć,
ja jeszcze nie. Jestem przed tą czynnością.
Masz jakieś pytania w tym temacie?
Pozdrawiam!
Witam Wszystkich:)
A ja mam pytanie odnośnie wzoru umowy deweloperskiej.
Co o niej sądzicie? Jest jakiś punkt nad którym należałoby się zastanowić Waszym zdaniem, czy raczej nie?:)
Pozdrawiam
A ja mam pytanie odnośnie wzoru umowy deweloperskiej.
Co o niej sądzicie? Jest jakiś punkt nad którym należałoby się zastanowić Waszym zdaniem, czy raczej nie?:)
Pozdrawiam
Ada123 pisze:Olo1 pisze:Witam czy ktoś podpisał już umowę deweloperską proszę o informację. Dziękuję
Cześć,
Pozdrawiam!
Cześć
Podpisane załatwione
Wypytałem o co chciałem i myślę że będzie dobrze kupili działkę obok ale to dobrze że oni a nie obcy inwestorzy.
Pozdrawiam.
Olo1 pisze:Ada123 pisze:Olo1 pisze:Witam czy ktoś podpisał już umowę deweloperską proszę o informację. Dziękuję
Cześć,
Pozdrawiam!
Cześć
Podpisane załatwione
Wypytałem o co chciałem i myślę że będzie dobrze kupili działkę obok ale to dobrze że oni a nie obcy inwestorzy.
Pozdrawiam.
A proszę powiedz, czy udało Ci się coś zmienić w umowie ( chodzi mi o jakies znaczące zapisy, np. Cos usunąć, a cos dopisać do umowy), czy taki jaki był wzór umowy, to taki podpisywaleś?
Pozdrawiam
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”