Willa Przy Parku Zaczarowanej Dorożki od Dobrego Pasterza 52 - opinie na forum
Re: Willa Przy Parku Zaczarowanej Dorożki od Dobrego Pasterza 52 - opinie na forum
Mieszkałem kiedyś w tej okolicy i ma ona swoje plusy i minusy, jest trochę starych bloków, trochę domów jednorodzinnych, ale są i biurowce niedaleko. Usługi jakieś są, choć sklepy w tym starym pawilonie mogłyby być lepsze, no i pytanie co w miejsce Tesco. Park Zaczarowanej Dorożki bardzo przyjemny.
Re: Willa Przy Parku Zaczarowanej Dorożki od Dobrego Pasterza 52 - opinie na forum
W okolicy powstaje jeszcze park kieszonkowy „Ogród nad Sudołem” na terenie ponad 1 ha
cowkrakowie.pl/2020/09/mieszkancy-pradnika-czerwonego-beda-miec-nowy-park-zdjecia
cowkrakowie.pl/2020/09/mieszkancy-pradnika-czerwonego-beda-miec-nowy-park-zdjecia
Jak wyglada sytuacja po ostatnich ulewnych deszczach w okolicy? ktos cos wie?
Ciekawska pisze:Jak wyglada sytuacja po ostatnich ulewnych deszczach w okolicy? ktos cos wie?
Jakiś czas temu byłam tam na spacerze z rodzinką (oni mieszkają w okolicy) i szwagier mówił, że parter mocno wtedy zalało (woda w mieszkaniach na parterze) - poprawiali elewację, żeby nie było widać.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”