Apartamenty Cechowa Kraków od Planainvest - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Buba

Apartamenty Cechowa Kraków od Planainvest - opinie na forum

Postautor: Buba » 24 sie 2021, 13:59

Apartamenty Cechowa oddane już 3 etapy domków,mw których znajdują się po 2 mieszkania, okolice ul. Cechowej. Czy ktoś z obecnych tam kupił, mieszka, kupuje? Obecnie w sprzedaży 4 etap, ale długo czekali długo na zgodę na budowę i chyba jeszcze jej nie maja od marca…mieszkam w okolicy i jest to super miejsce, najfajniejszy chyba etap 1, ale to dawno oddane. Chętnie zapoznam się z opiniami.
Ostatnio zmieniony 24 sie 2021, 14:52 przez Buba, łącznie zmieniany 1 raz.

Mar G

Re: Apartamenty Cechowa Kraków od Planainvest - opinie na forum

Postautor: Mar G » 24 sie 2021, 14:10

Buba pisze:Apartamenty Cechowa
jest to super miejsce

nie jestem pewny czy mieszkanie kilkanaście metrów od autostrady jest tak urzekające.
kwestia osobistych preferencji
Załączniki
a4.jpg
a4.jpg (132.25 KiB) Przejrzano 5313 razy
a44.jpg
a44.jpg (51.57 KiB) Przejrzano 5313 razy

Buba

Postautor: Buba » 24 sie 2021, 14:51

Mar G pisze:
jest to super miejsce

nie jestem pewny czy mieszkanie kilkanaście metrów od autostrady jest tak urzekające.

To nie jest autostrada, są ekrany i nie jest zbyt głośno. Pytałam o opinie o deweloperze, inwestycji pod względem wykonania, jak się mieszka w tych domkach. Okolice znam bardzo dobrze i wierz mi w porównaniu np. Do takiej Wielickiej, gdzie upchane jest blokami, czy nowego osiedla przy Bonarce to niebo, a ziemia.

Skaka

Postautor: Skaka » 24 sie 2021, 17:28

Buba pisze:
Mar G pisze:
jest to super miejsce

To nie jest autostrada, są ekrany i nie jest zbyt głośno. Pytałam o opinie o deweloperze, inwestycji pod względem wykonania, jak się mieszka w tych domkach. Okolice znam bardzo dobrze i wierz mi w porównaniu np. Do takiej Wielickiej, gdzie upchane jest blokami, czy nowego osiedla przy Bonarce to niebo, a ziemia.

Chyba Pani żartuje, mam rodzine na Cechowej, każdy jeden potwierdzi, że jest bardzo głośno, a do obwodnicy maja dalej niż ta inwestycja

Mar G

Postautor: Mar G » 24 sie 2021, 22:10

Buba pisze:
Mar G pisze:
jest to super miejsce

To nie jest autostrada,

obwodnica autostradowa A4 - po 3 pasy w obydwa kierunki. nie żartujmy

jozek

Postautor: jozek » 25 sie 2021, 8:33

potwierdzam - bardzo głośno

Master

Postautor: Master » 25 sie 2021, 11:29

A nie jest tak, że najlepiej byłoby się tam wybrać osobiście i posłuchać? Różni ludzie mają różny poziom tolerancji hałasu. Warto też posłuchać późną nocą, bo wtedy często inaczej odbiera się dźwięki, kiedy dźwięków tła jest mniej.

Buba

Postautor: Buba » 10 wrz 2021, 22:10

Master pisze:A nie jest tak, że najlepiej byłoby się tam wybrać osobiście i posłuchać? Różni ludzie mają różny poziom tolerancji hałasu. Warto też posłuchać późną nocą, bo wtedy często inaczej odbiera się dźwięki, kiedy dźwięków tła jest mniej.

Moje pytanie nie dotyczy hałasu, bo mieszkam niedaleko i wiem jak jest. Interesuje mnie deweloper i jakośc wykonania, pierwsze etap już w użytkowaniu i może ktoś co.wie na ten temat. Akurat doznania dźwiękowe okolicy znam świetnie i mam swój pogląd.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”