Apartamenty Cechowa Kraków od Planainvest - opinie na forum
Apartamenty Cechowa Kraków od Planainvest - opinie na forum
Apartamenty Cechowa oddane już 3 etapy domków,mw których znajdują się po 2 mieszkania, okolice ul. Cechowej. Czy ktoś z obecnych tam kupił, mieszka, kupuje? Obecnie w sprzedaży 4 etap, ale długo czekali długo na zgodę na budowę i chyba jeszcze jej nie maja od marca…mieszkam w okolicy i jest to super miejsce, najfajniejszy chyba etap 1, ale to dawno oddane. Chętnie zapoznam się z opiniami.
Ostatnio zmieniony 24 sie 2021, 14:52 przez Buba, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Apartamenty Cechowa Kraków od Planainvest - opinie na forum
Buba pisze:Apartamenty Cechowa
jest to super miejsce
nie jestem pewny czy mieszkanie kilkanaście metrów od autostrady jest tak urzekające.
kwestia osobistych preferencji
- Załączniki
-
- a4.jpg (132.25 KiB) Przejrzano 5315 razy
-
- a44.jpg (51.57 KiB) Przejrzano 5315 razy
Mar G pisze:Buba pisze:Apartamenty Cechowa
jest to super miejsce
nie jestem pewny czy mieszkanie kilkanaście metrów od autostrady jest tak urzekające.
To nie jest autostrada, są ekrany i nie jest zbyt głośno. Pytałam o opinie o deweloperze, inwestycji pod względem wykonania, jak się mieszka w tych domkach. Okolice znam bardzo dobrze i wierz mi w porównaniu np. Do takiej Wielickiej, gdzie upchane jest blokami, czy nowego osiedla przy Bonarce to niebo, a ziemia.
Buba pisze:Mar G pisze:Buba pisze:Apartamenty Cechowa
jest to super miejsce
To nie jest autostrada, są ekrany i nie jest zbyt głośno. Pytałam o opinie o deweloperze, inwestycji pod względem wykonania, jak się mieszka w tych domkach. Okolice znam bardzo dobrze i wierz mi w porównaniu np. Do takiej Wielickiej, gdzie upchane jest blokami, czy nowego osiedla przy Bonarce to niebo, a ziemia.
Chyba Pani żartuje, mam rodzine na Cechowej, każdy jeden potwierdzi, że jest bardzo głośno, a do obwodnicy maja dalej niż ta inwestycja
Buba pisze:Mar G pisze:Buba pisze:Apartamenty Cechowa
jest to super miejsce
To nie jest autostrada,
obwodnica autostradowa A4 - po 3 pasy w obydwa kierunki. nie żartujmy
potwierdzam - bardzo głośno
A nie jest tak, że najlepiej byłoby się tam wybrać osobiście i posłuchać? Różni ludzie mają różny poziom tolerancji hałasu. Warto też posłuchać późną nocą, bo wtedy często inaczej odbiera się dźwięki, kiedy dźwięków tła jest mniej.
Master pisze:A nie jest tak, że najlepiej byłoby się tam wybrać osobiście i posłuchać? Różni ludzie mają różny poziom tolerancji hałasu. Warto też posłuchać późną nocą, bo wtedy często inaczej odbiera się dźwięki, kiedy dźwięków tła jest mniej.
Moje pytanie nie dotyczy hałasu, bo mieszkam niedaleko i wiem jak jest. Interesuje mnie deweloper i jakośc wykonania, pierwsze etap już w użytkowaniu i może ktoś co.wie na ten temat. Akurat doznania dźwiękowe okolicy znam świetnie i mam swój pogląd.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”