Artemida pisze:W Etapie trzecim masz większą liczbę mieszkań do wyboru, a ceny materiałów budowlanych cały czas idzie w górę.
No no.
Artemida pisze:W Etapie trzecim masz większą liczbę mieszkań do wyboru, a ceny materiałów budowlanych cały czas idzie w górę.
inwestorzzagranicy pisze:Artemida pisze:W Etapie trzecim masz większą liczbę mieszkań do wyboru, a ceny materiałów budowlanych cały czas idzie w górę.
No no.
misiu_97 pisze:Właściwa cena to jest taka, którą zaakceptują kupujący, a tu jest zwyczajnie za drogo.
szukam mieszkania i myślę o tej inwestycji.
czy ta lokalizacja naprawdę jest za kiepska jak na cenę 10 tyś za m2 . Podjechałem na Lipską i lokalizacja jest całkiem niezła.
Nie wiem jak wykończenie tego dewelopera i jakość. Czy ktoś ma doświadczenia z firmą Bryksy.
PatrykTrav pisze:Jeśli chodzi o Płaszów, to bądź co bądź chyba najlepsza okolica. Tramwaje jadące w stronę Ronda Mogilskiego i Łagiewnik, 5 minut na Bagry, blisko na dworzec, biedronka, lidl.
luukkaas pisze:Ma ktoś może informacje, czy różowy budynek przy ul. Saskiej będzie wyburzony? Jeśli zostanie, to będzie mocno szpecił całą inwestycję.
Bartab pisze:PatrykTrav pisze:Jaka jest grubość ścian pomiędzy sąsiadującymi mieszkaniami?
18 cm
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: patomieszkaniec i 47 gości