Inwestycja Czerwone Maki / Okonia Kraków - deweloper Budomex - opinie na forum
Re: Inwestycja Czerwone Maki / Okonia Kraków - deweloper Budomex - opinie na forum
nie wiem czy aktualne ale przypadkiem sa wyzej wklejone linki do cen z domiporty, a takze szukajac tego zdjecia poprzez google odnajdziesz oferty z cenami na innych portalach, pozdrawiam
Re: Inwestycja Czerwone Maki / Okonia Kraków - deweloper Budomex - opinie na forum
9300 zł/m2 - drogo. W tej samej cenie ktoś robi cesje na Piltza i jest dwa razy bliżej do tramwaju.
ralf pisze:9300 zł/m2 - drogo
to najwieksze ok 9400 zl/m2, ale z wliczonymi 2 miejscami postojowymi
-
Mam pytanie odnośnie kotłowni która została postawiona obok bloku? Czy to jest stały element krajobrazu inwestycji?? Kiedy planowany jest odbiór budynku?? Termin już minął kilka miesięcy temu, a deweloper milczy. Czy ktoś coś wie? będę wdzięczna na informację
AnnaMaria89 pisze:Mam pytanie odnośnie kotłowni która została postawiona obok bloku? Czy to jest stały element krajobrazu inwestycji?? Kiedy planowany jest odbiór budynku?? Termin już minął kilka miesięcy temu, a deweloper milczy. Czy ktoś coś wie? będę wdzięczna na informację
kotłownia jest tymczasowa - dopóki mpec nie ogarnie przyłącza bo właściciel sąsiadującej działki robił problemy (jakaś agencja wojskowa, tak mi powiedziano). z tego co mi wiadomo ostatnie prace zakończyły się 9 lisopada, a pozwolenie miało być na przełomie listopada / grudnia
-
A czy ta kotłownia zostanie zlikwidowana i zamieniona na normalne przyłącze do MPEC przed odbiorem mieszkań oraz przed przeniesieniem własności ?bo mam duże wątpliwości...a widzę ze duża ilośc ( jeszcze niepełnoprawnych) właścicieli mieszkań już te mieszkania wykańcza lub ma je wykończone...
wątpie żeby była zamieniona przed, jako że deweloper mówił że będziemy płacić normalne stawki takie jakby było przyłącze normalne. Skąd wiesz że wykańczają? nie potrzeba do tego pozwolenia na użytkowanie?
-
A jaka jest pewność, że kotłownia zostanie zamieniona na normalne przyłącze?? Wiem, że wykańczają bo widzę w oknach prace wykończeniowe oraz urządzone ogródki na parterze.
-
a kontener przed blokiem wypełniony jest resztkami materiałów typu panele, płytki - do wyboru do koloru.
-
Dzień dobry.
W takim razie porozmawiajmy na otwartym forum o bolączkach inwestycji.
1. Terminy odbiorcze zawalone cztery miesiące do tyłu, jak na tą chwilę.
2. Brak ogrzewania zgodnego z umową.
Przedstawiciel dewelopera wymijająco odpowiada, bez podania konkretów kiedy, gdzie i jak.
W takim razie porozmawiajmy na otwartym forum o bolączkach inwestycji.
1. Terminy odbiorcze zawalone cztery miesiące do tyłu, jak na tą chwilę.
2. Brak ogrzewania zgodnego z umową.
Przedstawiciel dewelopera wymijająco odpowiada, bez podania konkretów kiedy, gdzie i jak.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”