Przestrzenie Banacha Kraków / deweloper Buma - opinie na forum (Prądnik Biały)
Re: Przestrzenie Banacha Kraków / deweloper Buma - opinie na forum (Prądnik Biały)
w wrześniu za 84m2 na 3 piętrze chcieli 9351zł za m2
-
Re: Przestrzenie Banacha Kraków / deweloper Buma - opinie na forum (Prądnik Biały)
Ja kupiłem od nich w lutym ( od razu jak ruszyła sprzedaż) 84m2 na 4 piętrze po 8100 zł/m2.
-
Pytanie do osób, które kupiły mieszkania w pierwszym etapie - kiedy są planowane odbiory mieszkań? Jak to wygląda w porównaniu z pierwotnym planem uzyskania pozwolenia na użytkowanie deklarowanym przez dewelopera? Kupiłem mieszkanie w drugim etapie i zastanawiam się jak to może wyglądać u mnie. Dzięki za info.
michal1989 pisze:Pytanie do osób, które kupiły mieszkania w pierwszym etapie - kiedy są planowane odbiory mieszkań? Jak to wygląda w porównaniu z pierwotnym planem uzyskania pozwolenia na użytkowanie deklarowanym przez dewelopera? Kupiłem mieszkanie w drugim etapie i zastanawiam się jak to może wyglądać u mnie. Dzięki za info.
Oficjalnie jeszcze nie ma żadnych informacji, ale według tego co mówili pracownicy Bumy parę tygodni temu to odbiory mają być w okolicach grudnia i stycznia (teraz już pewnie bliżej stycznia). Według umowy mają na to czas do końca lutego.
A czy zakonczenie budowy wedlug umowy bylo przewidziane na 31/12/2021?
Mixstep pisze:A czy zakonczenie budowy wedlug umowy bylo przewidziane na 31/12/2021?
Tak
elektro pisze:Mixstep pisze:A czy zakonczenie budowy wedlug umowy bylo przewidziane na 31/12/2021?
Tak
Czyli wszystko wedlug planu. Czy ktos z was bedzie odbieral mieszkanie wykonczone pod klucz? Ciekawy jestem czy terminy beda zblizone...
-
W drugim etapie według umowy zakończenie budowy jest planowane na koniec sierpnia, zdobycie pozwolenia na użytkowanie max do 31.10.2022, a przeniesienia własności max do 30.12.2022. Zakładam, że odbiory są zaraz w okolicach zdobycia pozwolenia na użytkowanie.
-
elektro pisze:michal1989 pisze:Pytanie do osób, które kupiły mieszkania w pierwszym etapie - kiedy są planowane odbiory mieszkań? Jak to wygląda w porównaniu z pierwotnym planem uzyskania pozwolenia na użytkowanie deklarowanym przez dewelopera? Kupiłem mieszkanie w drugim etapie i zastanawiam się jak to może wyglądać u mnie. Dzięki za info.
Oficjalnie jeszcze nie ma żadnych informacji, ale według tego co mówili pracownicy Bumy parę tygodni temu to odbiory mają być w okolicach grudnia i stycznia (teraz już pewnie bliżej stycznia). Według umowy mają na to czas do końca lutego.
Co dokładnie jest przewidziane na koniec lutego według umowy? Podpisanie umów końcowych czy pozwolenie na użytkowanie budynku?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”