/z cyklu znalezione w sieci

Yo-Po pisze:Dzień dobry. Być może uda mi się kupić tutaj mieszkanie. Niestety tanio nie jest, wiec nie chce jechać z Sopotu, żeby oglądać na darmo. Czy ktoś może potwierdzić czy rzeczywiście tam jest taki widok z okna i czy kopiec wciąż jest oświetlony w nocy?
blonnik pisze:Chyba jesteście zorientowani, zapytam więc na wątku forum - czym się różnią te ze szczęśliwych 7 piętrowców od 9 ? viewtopic.php?t=12815&p=76928#p76928
Choć w sumie szukałem "raczej tańszego" .. ale wiedzy nigdy dosyć
Mar G pisze:blonnik pisze:Chyba jesteście zorientowani, zapytam więc na wątku forum - czym się różnią te ze szczęśliwych 7 piętrowców od 9 ? viewtopic.php?t=12815&p=76928#p76928
Choć w sumie szukałem "raczej tańszego" .. ale wiedzy nigdy dosyć
Zasadniczo.
Osiedle jest kaskadowo zbudowane. 9 piętrowe stoją "za" 7 p. - od strony Armii Krajowej.
7 piętrowe mają na dachu instalacje wywiewowe i nadbudówki co w efekcie daje 8 pięter.
Więc mega widok ma jedynie ostatnie 9 piętro i fragmenty 8 pietra przez pryzmat tych urządzeń technicznych.
7 piętrowe zaś mają przed sobą budynki 4 piętrowe z zielonymi dachami bez zadnych nadbudówek - w efekcie wszystkie mieszkania od południa od piętra 5 do 7 mają panoramę plus wiele mieszkań z pięter 2-4 usytuowanych pomiędzy budynkami 4 piętrowymi.
To tak w skrócie - plus garaże tradycyjne bezplatformowe.
Yo-Po pisze:Dzień dobry. Być może uda mi się kupić tutaj mieszkanie. Niestety tanio nie jest, wiec nie chce jechać z Sopotu, żeby oglądać na darmo. Czy ktoś może potwierdzić czy rzeczywiście tam jest taki widok z okna i czy kopiec wciąż jest oświetlony w nocy?
pitipiti pisze:Yo-Po pisze:Dzień dobry. Być może uda mi się kupić tutaj mieszkanie. Niestety tanio nie jest, wiec nie chce jechać z Sopotu, żeby oglądać na darmo. Czy ktoś może potwierdzić czy rzeczywiście tam jest taki widok z okna i czy kopiec wciąż jest oświetlony w nocy?
https://evryplace.com/p/wsfrlm#bb3e0a6a ... 20fb590b31
"widok" od południa
Skaka pisze:Yo-Po pisze:Dzień dobry. Być może uda mi się kupić tutaj mieszkanie. Niestety tanio nie jest, wiec nie chce jechać z Sopotu, żeby oglądać na darmo. Czy ktoś może potwierdzić czy rzeczywiście tam jest taki widok z okna i czy kopiec wciąż jest oświetlony w nocy?
Ja bym jednak nie jechał jeśli zależy Ci na widoku/okolicy - nie mam kupionego tu mieszkania, a czesto bywam tam wiec wydaje mi sie że jestem deczko mniej subiektywny niż niektorzy przedmówcy(a moze i nie) - dla mnie bezpośrednia okolica jest raczej marna usługowo gdzie wszystko co ciekawe znajduje sie po drugiej stronie AK, a osiedle samo w sobie sprawia wrażenie strasznie przygnebiajacego, ciemnego, przytłaczającego -> może to też być wynikiem sąsiedztwa całkiem ładnych bloczków, które w porównaniu są jak niebo a ziemia. Dodatkowo, jest to wielkie blokowisko, które opiera sie na jednej drodze, bez miejsc parkingowych w okolicy (za to z dużą ilością samochodów pracowników biurowców) - sam jestem fanem chowania aut pod ziemie, jednak tu w praktyce te auta stoja sobie na głowachach
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 48 gości