activ-investment.eu/mieszkania/staw_plaszowski-44
Kojarzy ktoś? wygląda nieźle

projekty1 pisze:Ja to jestem ciekawa, co to za drzewo na wizualizacji się Acliv ostało, bo w tym miejscu wypada parking poprzedniego etapu Wodnej 34 i proponuję zrobić wizję lokalną przed zakupem, bo wizualizacje Acitiv nie uwzględniają już istniejących obiektów, a te piękne drzewa z lewej i z prawej zostały wycięte i nie ma po nich śladu. Za to są 2 bloki - od strony zachodniej stare budownictwo, od strony wsch nowo powstający blok Wodna 34, od Pn budynki firmy, a od Pd parkingi 2 inwestycji. Dla przykładu wizualizacji I etapu vs rzeczywistość - deweloper np. w okolicy ogródków od strony wschodniej nie uwzględnił starego domu - za to jest piękna zielona przestrzeń i trawa
To jest przekłamywanie rzeczywistości. Wiadomo, że reklama dźwignią handlu, ale już bez przesady!
Może deweloper pomyśli o posadzeniu szpaleru drzew pomiędzy Wodną 34, a Stawem Płaszowskim, inaczej zaglądanie sąsiadom w okna murowane... Nie tylko bloki, ale i mała architektura wokół... Za łatwo mu przychodzi wycinanie już istniejących drzew, a mnożna to ładnie połączyć i nie wszystko wycinać, albo przynajmniej jak się wycięło bo w danym miejscu nie pasowały, to posadzić nowe.
monikaskalniak pisze:projekty1 pisze:Ja to jestem ciekawa, co to za drzewo na wizualizacji się Acliv ostało, bo w tym miejscu wypada parking poprzedniego etapu Wodnej 34 i proponuję zrobić wizję lokalną przed zakupem, bo wizualizacje Acitiv nie uwzględniają już istniejących obiektów, a te piękne drzewa z lewej i z prawej zostały wycięte i nie ma po nich śladu. Za to są 2 bloki - od strony zachodniej stare budownictwo, od strony wsch nowo powstający blok Wodna 34, od Pn budynki firmy, a od Pd parkingi 2 inwestycji. Dla przykładu wizualizacji I etapu vs rzeczywistość - deweloper np. w okolicy ogródków od strony wschodniej nie uwzględnił starego domu - za to jest piękna zielona przestrzeń i trawa
To jest przekłamywanie rzeczywistości. Wiadomo, że reklama dźwignią handlu, ale już bez przesady!
Może deweloper pomyśli o posadzeniu szpaleru drzew pomiędzy Wodną 34, a Stawem Płaszowskim, inaczej zaglądanie sąsiadom w okna murowane... Nie tylko bloki, ale i mała architektura wokół... Za łatwo mu przychodzi wycinanie już istniejących drzew, a mnożna to ładnie połączyć i nie wszystko wycinać, albo przynajmniej jak się wycięło bo w danym miejscu nie pasowały, to posadzić nowe.
Dajmy mu dokończyć budynek. Porównywanie "rzeczywistość vs wizualizacja" na tym etapie są trochę niepoważne bo budowa cały czas trwa
monikaskalniak pisze:No i rozpoczęli budowę, ze strony zniknęło sporo mieszkań. Sprzedaż aż tak dobrze idzie?
projekty1 pisze:monikaskalniak pisze:No i rozpoczęli budowę, ze strony zniknęło sporo mieszkań. Sprzedaż aż tak dobrze idzie?
projekty1 pisze:projekty1 pisze:monikaskalniak pisze:No i rozpoczęli budowę, ze strony zniknęło sporo mieszkań. Sprzedaż aż tak dobrze idzie?
Chyba jednak nie idzie tak dobrze, skoro pracownicy ACTIV próbują nakręcić sprzedaż na tym forum i muszą odświeżyć wątek, żeby ludzie sobie przypomnieli o tej inwestycji![]()
![]()
Myślę, że większość ludzi ma świadomość, że na tym forum są obecni również przedstawiciele deweloperów i proszę mi wierzyć, to widać, słychać i czuć w postach
![]()
Co do strony, to proponuję przyjrzeć się aktualności zdjęć na podstronach (nie podpowiem jakich), bo chyba nie wszystkie zostały właściwie przyporządkowane do danych inwestycji i trafił się tam mały dubel, albo raczej bubel. Tak więc któryś pracownik marketingu nie odrobił zadania domowego
A sam blok mocno wciśnięty między istniejącą zabudowę i niestety nie ma się czym zachwycać.
Dominz pisze:Od 3 tygodni deweloper pompuje wodę z wykopu pod kolejny blok i nie było by w tym nic dziwnego ale ....... woda w Stawie plaszowskim opadła już około 50cm. Pompa wypompowuje wodę dzień i noc do studzienki kanalizacyjnej. Czy deweloper też chce postawić bloki na terenie byłego stawu?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], maciejos7, przyjezdny i 59 gości