Ciekawi mnie architektura, jak wyglądały wizualizacje? Bo ta okolica z Domem Wschodzącego Słońca i tym drugim budynkiem po przeciwnej stronie, ma potencjał.
Monument Kraków / Noho Investment (ul. Wybickiego) - opinie na forum (działka po Gigancie)
Re: Wybickiego Kraków / Noho Investment - opinie na forum (obok Ukrytych Pragnień)
Ja bym powiedział raczej, że nie tyle obok osiedla Ukryte Pragnienia, ale raczej obok urzędu skarbowego
Ale poważniej, to miejsce faktycznie jest niezłe, ale też nie jakieś wybitne. Żeby dostać się w stronę centrum, to trzeba się przebijać do Wrocławskiej, przejściem pod torami, albo Łokietka. Jest tramwaj 50 z pętli Krowodrza Górka i to jest faktycznie dobra opcja na szybki dojazd do Ronda Mogilskiego, jednak do przystanku jest z tej okolicy spory kawałek. Podobnie, jak do Stacji Kolejowej Łobzłów, gdyby ktoś chciał korzystać z pociągu.
Ciekawi mnie architektura, jak wyglądały wizualizacje? Bo ta okolica z Domem Wschodzącego Słońca i tym drugim budynkiem po przeciwnej stronie, ma potencjał.
Re: Wybickiego Kraków / Noho Investment - opinie na forum (obok Ukrytych Pragnień)
Przystanek zlokalizowany jest 2 minuty drogi od inwestycji - bratysławska, skąd jeżdżą wszystkie tramwaje. Dojazd do galerii krakowskiej tramwajem zajmuje 7-8 minut. Do rynku 3 czy 18 dojedziemy w max 10-12 minut
wiem bo mieszkam w tej okolicy i jeśli chodzi o lokalizacje to jest ona naprawdę bardzo dobra dla osób, które nie korzystają z prywatnego środka transportu
spacerek na rynek wzdłuż ul. Pradnickiej zajmuje jakieś 25 min. Usługi i sklepy w tej części Krakowa są naprawdę dużym udogodnieniem - bliskość dwóch parków tez duży atut.
Scream2 pisze:Przystanek zlokalizowany jest 2 minuty drogi od inwestycji - bratysławska, skąd jeżdżą wszystkie tramwaje.
Dobra, masz rację, 260 m i 3 minuty na przystanek Bratysławska. Zawsze mi się wydawało, że to dalej, ale to może droga do skarbówki mi się tak dłużyła
Scream2 pisze:bliskość dwóch parków tez duży atut.
Ale których, bo jeden to pewnie Krowoderski / Wyspiańskiego, a drugi?
fredo pisze:Scream2 pisze:bliskość dwóch parków tez duży atut.
Ale których, bo jeden to pewnie Krowoderski / Wyspiańskiego, a drugi?
Dokładnie, te dwa parki. Krowoderski i Wyspiańskiego
-
ZbawiecKrk
A wiecie kto odpowiada za projekt przy Wybickiego? Są gdzieś jakieś wizualizację??
ZbawiecKrk pisze:A wiecie kto odpowiada za projekt przy Wybickiego? Są gdzieś jakieś wizualizację??
Nie wiem czy też na pewno w tym przypadku, ale chyba za Młyny Mogilska odpowiada B2 Studio. Jeżeli tak by było i tutaj, to jest nadzieja na sensowne rozkłady mieszkań, bo oni potrafią takie robić.
Układy mieszkań będą na pewno fajne. Nie będzie typowo inwestycyjnych kawalerek i każde mieszkanie będzie miało loggię to tez na plus 
Scream2 pisze:Układy mieszkań będą na pewno fajne. Nie będzie typowo inwestycyjnych kawalerek i każde mieszkanie będzie miało loggię to tez na plus
Ponawiam pytanie o to gdzie są te wizualizacje, i gdzie można zapoznać się z realizacjami NOHO? Bo jak inaczej ocenić ich standard?
adam123 pisze:Scream2 pisze:Układy mieszkań będą na pewno fajne. Nie będzie typowo inwestycyjnych kawalerek i każde mieszkanie będzie miało loggię to tez na plus
Ponawiam pytanie o to gdzie są te wizualizacje, i gdzie można zapoznać się z realizacjami NOHO? Bo jak inaczej ocenić ich standard?
W biurze można zobaczyć jakieś wstępne wizualizacje (jeszcze mogą ulec zmianie). Jeśli chodzi o realizacje, to się nie da, bo dopiero pracują nad swoimi pierwszymi inwestycjami.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”