Aroma pisze:Czy ktoś z tutaj obecnych planuje skierować sprawę do sądu w celu dochodzenia odszkodowania? Jeżeli tak to zachęcam do kontaktu, bo sama też działam.
Witam. Jak z pania mozna sie skontaktowac?
Aroma pisze:Czy ktoś z tutaj obecnych planuje skierować sprawę do sądu w celu dochodzenia odszkodowania? Jeżeli tak to zachęcam do kontaktu, bo sama też działam.
victor pisze:Aroma pisze:Czy ktoś z tutaj obecnych planuje skierować sprawę do sądu w celu dochodzenia odszkodowania? Jeżeli tak to zachęcam do kontaktu, bo sama też działam.
Witam. Jak z pania mozna sie skontaktowac?
Alinaaa pisze:Aroma pisze:Czy ktoś z tutaj obecnych planuje skierować sprawę do sądu w celu dochodzenia odszkodowania? Jeżeli tak to zachęcam do kontaktu, bo sama też działam.
Witam, chętnie dołączę do Pani. Jak możemy się skontaktować?
Włóczykij pisze:Umowa przenosząca własność. W końcu jest szansa ją podpisać ale zapisy dotycząc pełnomocnictw dla dewelopera są absurdalne. Czy komuś udało się zmienić te zapisy??
Milsonn pisze:Ale przenoszenie własności jest z bloku A a bloki B i C nadal zostają nieodebrane. Czekaja na pozwolenie podłącza kanalizacji przechodzącą przez działkę agencji mienia wojskowego.. liczę, ze nie będziemy czekać kolejnych kilku dobrych miesięcy na odbiór… Jeśli ktoś wie coś więcej na ten temat to proszę o informacje.
victor pisze:Milsonn pisze:Ale przenoszenie własności jest z bloku A a bloki B i C nadal zostają nieodebrane. Czekaja na pozwolenie podłącza kanalizacji przechodzącą przez działkę agencji mienia wojskowego.. liczę, ze nie będziemy czekać kolejnych kilku dobrych miesięcy na odbiór… Jeśli ktoś wie coś więcej na ten temat to proszę o informacje.
Na przenoszenie własności bloku A czekali "kolejnych kilku dobrych lat", o jakich miesięcach czekania pan mowi? Ten deweloper jest wielki oszusta
Milsonn pisze:victor pisze:Milsonn pisze:Ale przenoszenie własności jest z bloku A a bloki B i C nadal zostają nieodebrane. Czekaja na pozwolenie podłącza kanalizacji przechodzącą przez działkę agencji mienia wojskowego.. liczę, ze nie będziemy czekać kolejnych kilku dobrych miesięcy na odbiór… Jeśli ktoś wie coś więcej na ten temat to proszę o informacje.
Na przenoszenie własności bloku A czekali "kolejnych kilku dobrych lat", o jakich miesięcach czekania pan mowi? Ten deweloper jest wielki oszusta
Z informacji uzyskanych w poniedziałek pozwolenie na przyłącze jest ale nie wiedza ile to będzie jeszcze trwało jakieś 2/3 miesiące… jeśli jest tu ktoś kto czeka na odbiór mieszkania z bloku C proszę zostawić jakiś kontakt, odezwę się..
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: gramLokciem, Rosie13 i 33 gości