Kiepski pomysł, ale warto.
Dlaczego kiepski?
Dlaczego warto?
Kiepski pomysł, ale warto.
prezydent pisze:Kiepski pomysł, ale warto.
Dlaczego kiepski?
Dlaczego warto?
dlatego moim zdaniem warto poświęcić czas na swoją edukacj
pozdro pisze:Generalnie czy sie wynajmie? Raczej bez problemu się teraz wynajmuje bo pelno ludzi szuka. Lokalizacja tak w miare ok, bardziej do mieszkania niz na wynajem. Zakladajac ze np wiekszosc biur jest teraz na poludniu budowana, Zablocie powstańców, Wadowicka, Bonarka, Rondo Matecznego, Grzegorzkach, Czerwonych Makach. Nie mniej ciagle zostają studenciaki AGH.
Tam jedyny problem to byla cena. W tej cenie to mozna sobie bylo kupic z widokiem na wawel. Wiec po co w Bronowicach. Chyba ze ja urealnilnili. Tam obecnie mieszkanie warte jest 9-10k max. A pamietam ze kiedys brali tyle samo co na Nowej 5 dzielnicy czy na Przybyszewskiego 64. Czy gdzies w okolicach Wilgi. Więc troche mieli ceny przesadzone. Co przekładało się potem na niską stopę zwrotu. Obecnie to ja bym polecał raczej Bonarka Living pod wynajem. Ewentualnie Lokum Vista. Lub nawet Develia w Czyzynach (chyba jedne z tanszych mieszkan w dobrej lokalizacji) jest jeszcze Ozon i Sen To Tu. Mniej wiecej porównywalna lokalizacja do Bronowic. Mieli ceny 9-10. Oraz Ekopark na Pradniku białym z nowy. Tramwajem do centrum i supersciezka rowerową. Więc warto brać coś realnie poniżej 10k. Nie wiem jak ceny na mieszkaj w miescie bo tam ukrywają i kombinują.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: patomieszkaniec i 54 gości