Ostoja Zgodna Libertów k. Krakowa od DWJ Deweloper - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Pawel123

Ostoja Zgodna Libertów k. Krakowa od DWJ Deweloper - opinie na forum

Postautor: Pawel123 » 17 cze 2022, 17:55

Czesc :),

Ostatnio znalazłem nową inwestycje w Libertowie - Ostoja Zgodna ostojazgodna.pl Jest to osiedle 10 domków. Co myślicie o tej inwestycji?

Dzieki.

Pozdrawiam,
Paweł

mac_kow

Re: Ostoja Zgodna Libertów k. Krakowa od DWJ Deweloper - opinie na forum

Postautor: mac_kow » 19 cze 2022, 22:50

Co mamy niby myśleć? Że to znowu- niestety popularna ostatnimi czasy, Wam wszystkim się takie coś mocną i bolesną czkawką odbije- proteza wiejskiego życia w karykaturalnym wydaniu.

Chcesz "dom z ogrodem" na zadupiu? Benzyna jeszcze za tania na wybicie sobie z głowy kretyńskich pomysłów życia w urban sprawl i spędzania godzin za kierownicą? To se kup działkę i wybuduj własny, sensowny dom tak, żebyś czuł zalety z jego posiadania.

Szeregówka to nieporozumienie. Szeregówka w tej lokalizacji to nic nadzwyczajnego. Gdzie GARAŻ- chociaż jeden? Gdzie jakkolwiek konkurencyjna cena? A ścianę z sąsiadami dzielić trzeba i po schodach śmigać.

pozdro

Postautor: pozdro » 20 cze 2022, 6:00

Czy ja wiem. To praktycznie w Krakowie z 1km od granicy miasta. Sa w okolicach przystanku SKA. Wiadomo pewnie zagrodówka nie ma co tma robić, malutka działeczka. Ale jak połowe teniej po 5k to zawsze jest jakaś alternatywa

Cwana

Postautor: Cwana » 20 cze 2022, 8:30

My taniej kupiliśmy szeregowke z wiekszym metrazem i garazem w Krakowie, ale to bylo 2 lata temu. Gdybym miala mieszkac pod miastem to juz wolalabym kupic dzialke i sama cos wiekszego wybudowac. Szeregowka w mieście jest ok, bo dzialki za drogie, zeby sie budowac, a jednak wieksza swoboda niz na blokowisku a zalety miasta są. Natomiast na wsi to juz lepiej budowac samemu

Pawel123

Postautor: Pawel123 » 20 cze 2022, 14:04

Komunikacja np na moje potrzeby jest w porządku bo miasto kompletnie mi nie jest potrzebne do życia dlatego szukam coś w tych okolicach. Jeśli chodzi o ogródek to faktycznie mały a garaż pewnie będzie możliwość postawienia wiaty obok domu.

Hmm kup działkę i wybuduj dom :P Spoko tylko to jest w obecnej chwili bardzo droga zabawa niestety…

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”