Ceny mieszkań 70m+ w marcu wynosiły 10200-10500 za metr ceny calego mieszkania od 751k do 798k
Miejsce w garażu podziemnym 35k
Miejsce + komórka 45k
Miejsce postojowe podwójne (dwa samochody w rzędzie) 50k
Postojowe podwójne + komórka 60k
Osiedle Lasówka Kraków - deweloper Stylhut Plus - opinie na forum
-
Re: Osiedle Lasówka Kraków - deweloper Stylhut Plus - opinie na forum
nowybudowlany pisze:Ja byłem, oglądałem ale zrezygnowałem, zdecydowanie za daleko do komunikacji, na prawdę to jest MINIMUM 15 minut z buta do autobusu, a z 20 do tramwaju.
Nie wiem jakoś totalnie do mnie nie przemówiła ta inwestycja, chociaż fakt mają atrakcyjne ceny i jest możliwość dogadania się na kredo 2%
To samo u mnie, układy mieszkań super nawet zarezerwowałem jedno większe ale zrezygnowałem z powodu odległości do tramwaju i drogi którą trzeba chwile iść(lasówka). Akurat za pierwszym razem jak testowałem tą odległość to na ulicy lasówka stała ekipka z piwkami bo ta ulica jest dość schowana.
-
Czy ktoś z Was widział już umowę deweloperską z Stylhut w której jest zapis o finansowanie z kredytu 2% i warunkach jej rozwiazania gdy kredytu 2% się nie otrzyma? Czy może tylko na słowo mówią że polubownie rozwiążą bez większych konsekwencji?
Widziałem, że już dosyć zaawansowana jest budowa drogi przy osiedlu, tej która ma przebiegać od ul. Koszykarskiej do ul. Myśliwskiej. Ciekawe czy to połączenie będzie ruchliwe i uciążliwe dla mieszkańców osiedla, jak myślicie?
I tu zdjęcia nowej drogi, wrzucałem też w osobnym wątku o budowie nowej drogi na Płaszowie, której budowa jest już mocno zaawansowana. Tu chyba brakuje jeszcze jednej warstwy asfaltu.

Jak widać chodnik jednostronny, po drugiej stronie chyba będzie tylko bezpiecznik. Szkoda, że wykonano jakąś zupełnie symboliczną liczbę miejsc postojowych przy tym połączeniu. Jak na razie udało mi się naliczyć 3 sztuki, więc raczej nikt tu nie chciał psuć deweloperom biznesu.

Jak widać chodnik jednostronny, po drugiej stronie chyba będzie tylko bezpiecznik. Szkoda, że wykonano jakąś zupełnie symboliczną liczbę miejsc postojowych przy tym połączeniu. Jak na razie udało mi się naliczyć 3 sztuki, więc raczej nikt tu nie chciał psuć deweloperom biznesu.
A tu jeszcze kilka zdjęć nowego osiedla Lasówka, które jest już prawie gotowe, jak widać.

Ciekawe czy ta linia energetyczna w okolicy będzie w jakiś sposób oddziaływała na mieszkańców i czy będzie im przeszkadzała.

Trochę elewacji jeszcze jest do dokończenia, ale coraz bliżej końca.

Ciekawe czy ta linia energetyczna w okolicy będzie w jakiś sposób oddziaływała na mieszkańców i czy będzie im przeszkadzała.

Blok wygląda całkiem przyzwoicie, chociaż jest całkiem duży:

Przeszklone klatki chodowe, fajne rozwiązanie, dobrze doświetla części wspólne w bloku.

Ciekawe, jak wyjdzie zagospodarowanie terenu wokół inwestycji.

Przeszklone klatki chodowe, fajne rozwiązanie, dobrze doświetla części wspólne w bloku.

Ciekawe, jak wyjdzie zagospodarowanie terenu wokół inwestycji.
plaszak pisze:A tu jeszcze kilka zdjęć nowego osiedla Lasówka, które jest już prawie gotowe, jak widać.
à propos lini, pytałem dewelopera. Żadne badania w związku z nią nie był przeprowadzane, czy to natężenie pola elektrycznego czy też magnetycznego :/

Jest wątek o sąsiedztwie linii wysokiego napięcia przy mieszkaniu i tam są linki do całkiem sensownych opracowań zagranicznych.
To tu jeszcze widok na to osiedle z nieco innej perspektywy, razem z kontenerami.

Ciekawe, czy ta nowa droga, którą budują pod blokami będzie bardzo ruchliwa.

Ciekawe, czy ta nowa droga, którą budują pod blokami będzie bardzo ruchliwa.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”