Niby jak się ma dzieci to mozna im zostawić, ale ja wiem czy to i tak się opłaca spłacać do emerytury i obciążać znacząco budżet? Lepiej wydawać na inne rzeczy a wynajmowąc zależnie od potrzeb, dostosowywać lokalizację itd.
pozdro pisze:Nie wiem czy wspierasz czyjś biznes ale masz płacić w sumie 30 lat powiedzmy jakas rate 4-5k i wynajmowac za 3.5k podobne mieszkanie to lepiej żyć na koszt biznesmena
Master pisze:Co nie znaczy, że ta okolica jest mocno "z czapy", zwłaszcza w tych cenach. Tam do Ronda Ofiar Katynia jest ponad 2 kilometry pieszo. Ulica Stawowa, to jakiś wąski dukt, bez poboczy, a co dopiero mówić o chodnikach, chyba ślepy z jednej strony. Tam w ogóle mogą minąć się dwa samochody?
Jeszcze jako miejsce pod własny dom, to mógłbym zrozumieć, ale lokalizacja pod budowę bloków, to jakiś pomysł godny Krakowa. No i Park Leśny Bronowice niedaleko, znaczy nie park, tylko osiedle mieszkaniowe. Swoją drogą, czy przez ten las niedaleko da się dojść do Futury?
Venya97 pisze:Czy dom bud usunął ze strony ofertę?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 44 gości