Tak więc nie jest tak, że śmierdzi przez cały czas.
Przejeżdżałem tamtędy rowerem w piątek około 19:30 i smród w okolicy skrzyżowania Botewa i Półłanki był straszny...
Tak więc nie jest tak, że śmierdzi przez cały czas.
Krakua pisze:Tak się zastanawiam osoba która chce wybrać taką lokalizacja jak harmonia skwer, czy nie lepiej jej wybrać już Wieliczkę? Koleja dostanie się do centrum, m2 z 1000 taniej sklepy w pobliżu prędzej znajdzie
boromir13579 pisze:Krakua pisze:Tak się zastanawiam osoba która chce wybrać taką lokalizacja jak harmonia skwer, czy nie lepiej jej wybrać już Wieliczkę? Koleja dostanie się do centrum, m2 z 1000 taniej sklepy w pobliżu prędzej znajdzie
Jak wygląda sprawa z ogrzewaniem? W Wieliczce nie ma miejskiego ciepła, więc zostaje tylko gaz?
ghd pisze:ale ten tramwaj wisiał już podobno w harmonogramie przy poprzedniej rozbudowie...Już wkrótce będziemy świętować piętnastolecie zaniechania (z wiadomych względów) tamtego projektu. Więc jeśli teraz jest on poważnie zaawansowany to prawdopodobnie przez następnych piętnaście lat łopaty tam nie wbiją. Może czyjeś wnuki nim kiedyś gdzieś dojadą. Z kronikarskiego obowiązku przypomnę, że władze tego miasta nie są w stanie zrealizować choć jednego normalnego połączenia drogowego w tym rejonie. Także spokojnie. Jest czas.
Loocass pisze:Mam pytanie do osób narzekających na smród w okolicy. W jakich warunkach najczęściej jest on obserwowany? Rano/wieczorem, latem/zimą?
Pytam ponieważ od kilku tygodni, co kilka dni, robię wycieczki rowerowe w okolice inwestycji (godziny 16-21) i może tylko raz czułem smród, z tym że według mnie pochodził on z pól uprawianych w ten dzień, bliżej Wisły. Wycieczki robiłem w kilka osób, więc mój nos nie powinien być problemem, bo ich odczucia były podobne. Może sytuacja się poprawiła i negatywne opinie wygłaszane są na podstawie przeszłości?
jankomuzykanto pisze:Loocass pisze:Mam pytanie do osób narzekających na smród w okolicy. W jakich warunkach najczęściej jest on obserwowany? Rano/wieczorem, latem/zimą?
Pytam ponieważ od kilku tygodni, co kilka dni, robię wycieczki rowerowe w okolice inwestycji (godziny 16-21) i może tylko raz czułem smród, z tym że według mnie pochodził on z pól uprawianych w ten dzień, bliżej Wisły. Wycieczki robiłem w kilka osób, więc mój nos nie powinien być problemem, bo ich odczucia były podobne. Może sytuacja się poprawiła i negatywne opinie wygłaszane są na podstawie przeszłości?
Jakieś 3 tygodnie temu ok. godziny 12 jechałem ul. Półłanki - smród niemiłosierny.
JanuszBiznesu pisze:jankomuzykanto pisze:Loocass pisze:Mam pytanie do osób narzekających na smród w okolicy. W jakich warunkach najczęściej jest on obserwowany? Rano/wieczorem, latem/zimą?
Jakieś 3 tygodnie temu ok. godziny 12 jechałem ul. Półłanki - smród niemiłosierny.
Jak mieszkasz na codzień w bloku z prlu w którym zarzygany somsiad włazi na 4 piętro bez windy to jest obyty z tym zapachem i raczej nie poczujesz większej różnicy na półłanki.
Loocass pisze:JanuszBiznesu pisze:jankomuzykanto pisze:
Jak mieszkasz na codzień w bloku z prlu w którym zarzygany somsiad włazi na 4 piętro bez windy to jest obyty z tym zapachem i raczej nie poczujesz większej różnicy na półłanki.
Panie, nie obrażaj Pan.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 57 gości