Saska 9b Kraków / deweloper Awim - opinie na forum (Podgorze)
Re: Saska 9b Kraków / deweloper Awim - opinie na forum (Podgorze)
Mi powiedziano, że nie ma miejsc postojowych ani komórek lokatorskich. Dla zainteresowanych zakupem tam mieszkania - w poniedziałek zwalniam swoją rezerwację więc mieszkanie będzie dostępne.
bridget pisze:Mi powiedziano, że nie ma miejsc postojowych ani komórek lokatorskich. Dla zainteresowanych zakupem tam mieszkania - w poniedziałek zwalniam swoją rezerwację więc mieszkanie będzie dostępne.
jak się można z Panią skontaktować? poprzez prywatne wiadomości na forum jest to niemożliwe
-
Które mieszkanie będzie Pan/Pani zwalniał?
Do mnie w piątek zadzwoniła Pani z Awimu że
Zwolniło się mieszkanie nr 19. Mam na nie rezerwacja do poniedziałku, chyba się zdecydujemy pod wynajem. Będzie głośno to chyba największy minus. saska9b.pl/karta-mieszkan/?local=265
Zwolniło się mieszkanie nr 19. Mam na nie rezerwacja do poniedziałku, chyba się zdecydujemy pod wynajem. Będzie głośno to chyba największy minus. saska9b.pl/karta-mieszkan/?local=265
KingBruceLee pisze:Które mieszkanie będzie Pan/Pani zwalniał?
40m2 na 2gim piętrze
irman pisze:No to już bez rozważania czy drogo, czy tanio, moja opinia o tej lokalizacji jako mieszkańca najbliższej okolicy.
Czy jako mieszkaniec okolicy orientujesz się może jaki deweloper wybudował inwestycje przy Myśliwskiej 41?
-
Jaka jest cena za to mieszkanie?
bridget pisze:irman pisze:No to już bez rozważania czy drogo, czy tanio, moja opinia o tej lokalizacji jako mieszkańca najbliższej okolicy.
Czy jako mieszkaniec okolicy orientujesz się może jaki deweloper wybudował inwestycje przy Myśliwskiej 41?
Niestety nie. Wiem jedynie, że inwestycję zaraz za płotem, która już od kilku lat stoi, robił Okland Developer.
irman pisze:bridget pisze:irman pisze:No to już bez rozważania czy drogo, czy tanio, moja opinia o tej lokalizacji jako mieszkańca najbliższej okolicy.
Niestety nie. Wiem jedynie, że inwestycję zaraz za płotem, która już od kilku lat stoi, robił Okland Developer.
Dzięki, to też juz znalazłam

bartekrk pisze:bridget pisze:Mi powiedziano, że nie ma miejsc postojowych ani komórek lokatorskich. Dla zainteresowanych zakupem tam mieszkania - w poniedziałek zwalniam swoją rezerwację więc mieszkanie będzie dostępne.
jak się można z Panią skontaktować? poprzez prywatne wiadomości na forum jest to niemożliwe
Właśnie nie wiem dlaczego nie można prywatnych wiadomości wysyłać. Ja tez nie mogę napisać do Pana

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”