Saska 9b Kraków / deweloper Awim - opinie na forum (Podgorze)

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
bridget

Re: Saska 9b Kraków / deweloper Awim - opinie na forum (Podgorze)

Postautor: bridget » 23 wrz 2023, 12:18

Mi powiedziano, że nie ma miejsc postojowych ani komórek lokatorskich. Dla zainteresowanych zakupem tam mieszkania - w poniedziałek zwalniam swoją rezerwację więc mieszkanie będzie dostępne.

bartekrk

Postautor: bartekrk » 23 wrz 2023, 13:08

bridget pisze:Mi powiedziano, że nie ma miejsc postojowych ani komórek lokatorskich. Dla zainteresowanych zakupem tam mieszkania - w poniedziałek zwalniam swoją rezerwację więc mieszkanie będzie dostępne.

jak się można z Panią skontaktować? poprzez prywatne wiadomości na forum jest to niemożliwe

KingBruceLee

Postautor: KingBruceLee » 23 wrz 2023, 13:55

Które mieszkanie będzie Pan/Pani zwalniał?

korlicki

Postautor: korlicki » 23 wrz 2023, 14:08

Do mnie w piątek zadzwoniła Pani z Awimu że
Zwolniło się mieszkanie nr 19. Mam na nie rezerwacja do poniedziałku, chyba się zdecydujemy pod wynajem. Będzie głośno to chyba największy minus. saska9b.pl/karta-mieszkan/?local=265

bridget

Postautor: bridget » 23 wrz 2023, 22:23

KingBruceLee pisze:Które mieszkanie będzie Pan/Pani zwalniał?

40m2 na 2gim piętrze

bridget

Postautor: bridget » 23 wrz 2023, 23:35

irman pisze:No to już bez rozważania czy drogo, czy tanio, moja opinia o tej lokalizacji jako mieszkańca najbliższej okolicy.

Czy jako mieszkaniec okolicy orientujesz się może jaki deweloper wybudował inwestycje przy Myśliwskiej 41?

KingBruceLee

Postautor: KingBruceLee » 24 wrz 2023, 8:02

Jaka jest cena za to mieszkanie?

irman

Postautor: irman » 24 wrz 2023, 10:17

bridget pisze:
irman pisze:No to już bez rozważania czy drogo, czy tanio, moja opinia o tej lokalizacji jako mieszkańca najbliższej okolicy.

Czy jako mieszkaniec okolicy orientujesz się może jaki deweloper wybudował inwestycje przy Myśliwskiej 41?

Niestety nie. Wiem jedynie, że inwestycję zaraz za płotem, która już od kilku lat stoi, robił Okland Developer.

bridget

Postautor: bridget » 24 wrz 2023, 18:27

irman pisze:
bridget pisze:

Niestety nie. Wiem jedynie, że inwestycję zaraz za płotem, która już od kilku lat stoi, robił Okland Developer.

Dzięki, to też juz znalazłam :)

bridget

Postautor: bridget » 24 wrz 2023, 18:29

bartekrk pisze:
bridget pisze:Mi powiedziano, że nie ma miejsc postojowych ani komórek lokatorskich. Dla zainteresowanych zakupem tam mieszkania - w poniedziałek zwalniam swoją rezerwację więc mieszkanie będzie dostępne.

jak się można z Panią skontaktować? poprzez prywatne wiadomości na forum jest to niemożliwe

Właśnie nie wiem dlaczego nie można prywatnych wiadomości wysyłać. Ja tez nie mogę napisać do Pana :roll:

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”