Kuźnicy Kołłątajowskiej Kraków od Real Construct - opinie i informacje na forum
Re: Kuźnicy Kołłątajowskiej Kraków od Real Construct - opinie i informacje na forum
Widać, nikt kinkietu nie przyłożył 

Re: Kuźnicy Kołłątajowskiej Kraków od Real Construct - opinie i informacje na forum
No, ale cenowo robi się już prawdziwe bajlando, skala odklejenia w czerwonym polu. W marcu pytałem o mieszkanie 70m2 - było po 680k (i pisali że do negocjacji), aktualnie to samo mieszkanie ofertowo 826k
Także ten, śpieszmy sie kupować pato-deweloperkę, bo tanij nie będzie! 

Rzd pisze:Dodam jeszcze, że mam mieszkanie w bloku za tą inwestycją i dziś zauważyłem jak wygląda elewacja od strony Słomczyńskiego, a mieszkania nie są jeszcze nawet oddane...
Mamę oszukasz. Tatę oszukasz. Ale światła nie dasz rady...
Wybacz, jeżeli obrażam Ci apartament. :D
-
Rozważam zakup czy ktoś już zakupił tam mieszkanie? Może coś więcej powiedzieć oprócz elewacji i kiepskim kontakcie który jak dla mnie jest u większości deweloperów? Jak kwestia odbioru?
Ja kupiłam. Na preodbiorze trochę tych uwag wyszło, ale takich naprawdę istotnych nie było, bardziej niedoróbki, część zaakceptowali część nie.
U mnie też wszystko ok 

malgonia pisze:U mnie też wszystko ok
Wiadomo kto zarządza budynkiem? Jak mogą wyglądać opłaty?
tracer240 pisze:malgonia pisze:U mnie też wszystko ok
Wiadomo kto zarządza budynkiem? Jak mogą wyglądać opłaty?
Udało się dowiedzieć czegoś więcej w związku z tym? Jak z tymi opłatami od metra kwadratowego?
2,98/m2 eksploatacja
0,62/m2 zarządzanie
1,17/m2 centralne ogrzewanie
0,71/m2 ciepła woda
0,50/m2 fundusz remontowy
55zł miejsce parkingowe w garażu
0,62/m2 zarządzanie
1,17/m2 centralne ogrzewanie
0,71/m2 ciepła woda
0,50/m2 fundusz remontowy
55zł miejsce parkingowe w garażu
Możliwość kupienia tylko jednego miejsca parkingowego. W okolicy chyba nie ma gdzie parkować. Drugie auto lub ktoś przyjedzie i jest problem...
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”