Nowa inwestycja ul. Przewóz 25 Kraków - opinie i informacje na forum
Nowa inwestycja ul. Przewóz 25 Kraków - opinie i informacje na forum
Przy ulicy Przewóz 25 powstaje nowa inwestycja. Budowa jest już mocno zaawansowana (SSZ), natomiast nigdzie nie mogę znaleźć oferty mieszkań w sprzedaży. Czy ktoś się orientuje w temacie prowadzenia sprzedaży mieszkań w tym bloku?
Re: Nowa inwestycja ul. Przewóz 25 Kraków - opinie i informacje na forum
nmajka pisze:Przy ulicy Przewóz 25 powstaje nowa inwestycja. Budowa jest już mocno zaawansowana (SSZ), natomiast nigdzie nie mogę znaleźć oferty mieszkań w sprzedaży. Czy ktoś się orientuje w temacie prowadzenia sprzedaży mieszkań w tym bloku?
Przy budowie powinna być tablica informacyjna z opisem, co to za budynek, kto jest inwestorem, być może jakiś kontakt itp. Warto sprawdzić, jak będziesz wiedziała, to wrzuć informację na forum.
Twoim zdaniem, to dobre miejsce na zakup mieszkania?
Tutaj (investmap.pl/inwestycja/budynek-mieszkalny-ul-przewoz-25,14821.html) są zdjęcia z budowy oraz tablicy informacyjnej.
Inwestorem jest Haustherm sp. z.o.o.
Inwestorem jest Haustherm sp. z.o.o.
Ktoś może kojarzy ofertę sprzedaży mieszkań w tej inwestycji, pod adresem Przewóz 25?
przewoz25.pl
sprzedaż już jest prowadzona.
sprzedaż już jest prowadzona.
Szkoda, że znów głównie małe mieszkania. 3-pokojowe pojedyncze, ale jedno na plus z większym tarasem, przynajmniej jedno z dostępnych. Orientuje się ktoś może, jakie ceny i kto tu jest inwestorem / deweloperem?

Wizualizacja: materiały dewelopera
Co myślicie o samej okolicy? Mam wrażenie, że tak wizualnie, to sporo się tam dzieje.

Wizualizacja: materiały dewelopera
Co myślicie o samej okolicy? Mam wrażenie, że tak wizualnie, to sporo się tam dzieje.
Był ktoś może w tej okolicy ostatnio i może dać znać, na jakim etapie jest aktualnie ta inwestycja? Budują ten budynek, a może już niedużo mają do skończenia? Ostatnio mi tam nie po drodze, ale może ktoś bywa w tej okolicy i da znać, jak to wygląda?
Tam było mieszkanie z takim tarasem? Niezły, choć szkoda, że bez jakiegoś sensownego widoku. Ale mam wrażenie, że ul. Przewóz, to zmienia się tak średnio na lepsze, sporo nowej, dosyć gęstej i chaotycznej zabudowy.
Ma ktoś może jakieś zdjęcie, na którym byłoby widać, jak to teraz wygląda?
Poza tym tarasem, który pewnie jest ok. to te balkoniki wyglądają na dosyć wąskie... Ciekawe czy zmieści się suszarka z praniem 

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”