Nie znalazłem wątku na forum poświęconemu tej stosunkowo niewielkiej inwestycji:
wzgorze-wielickie.pl
Planowany jest też drugi etap, mają powstać analogiczne bloki naprzeciwko obecnie budowanych. W pierwszym etapie wygląda na pewną obsuwę względem planu. Deweloper HRMS mniej znany, z portfolio bardziej z obszaru niewielkich osiedli domków jednorodzinnych, czy mniejszych centrów handlowych. Na forum jedyny wątek w którym występuje, dotyczy osiedla Zielone Zarabie, rzekomo na terenach zalewowych. Proszę o przemyślenia. Czy warto pakować się w pierwszą tego typu inwestycję dewelopera?
Wzgórza Wielickie od HRMS Invest Group (Wieliczka k. Krakowa) - opinie na forum
-
Re: Wzgórza Wielickie od HRMS Invest Group (Wieliczka k. Krakowa) - opinie na forum
W linii prostej, ponad 10 km od centrum Krakowa, za to ceny od 8,2k zł/m2 i podchodzą przy pojedynczych mieszkaniach pod 10k zł/m2. Budynki może i nie wyglądają źle, ale tam "nic nie ma", to w jakichś polach powstaje i pomiędzy domkami / szeregówkami.
A to Wielickie Wzgórze, to już nie stoi pierwsza część? Zresztą o doświadczenie i dotychczasowe realizacje na pewno warto ich zapytać wprost. Ja bym raczej zapytał, jakie widzisz plusy tej lokalizacji, poza ceną, jak tam jest z dostępem do usług, komunikacji itp.
Wrzuć jakieś zdjęcia, bo fajnie byłoby zobaczyć, jak to miejsce wygląda, sama inwestycja i jej sąsiedztwo.
Radek Obiadek pisze:Proszę o przemyślenia. Czy warto pakować się w pierwszą tego typu inwestycję dewelopera?
A to Wielickie Wzgórze, to już nie stoi pierwsza część? Zresztą o doświadczenie i dotychczasowe realizacje na pewno warto ich zapytać wprost. Ja bym raczej zapytał, jakie widzisz plusy tej lokalizacji, poza ceną, jak tam jest z dostępem do usług, komunikacji itp.
Wrzuć jakieś zdjęcia, bo fajnie byłoby zobaczyć, jak to miejsce wygląda, sama inwestycja i jej sąsiedztwo.
-
Re: Wzgórza Wielickie od HRMS Invest Group (Wieliczka k. Krakowa) - opinie na forum
Czy ktoś może zdecydował się za zakup mieszkania w tej inwestycji?
Chętnie przyjmę opinie na temat okolicy, komunikacji i usług w okolicy.
-
Patodeveloper pisze:Czy ktoś może zdecydował się za zakup mieszkania w tej inwestycji?
Oglądaliśmy tą inwestycję, jest tam stromo, w końcu wzgórza. Same bloki przyjemnie wizualnie, duże balkony, ogródki na parterze vis-a-vis ogródek sąsiada, więc tak mało kameralnie...
Komunikacyjnie słabo, do kolei daleko, do sklepów daleko, gdzieś daleko w dole jakieś przedszkole. Na rowerze tam pojeździć to byłoby ciężko. Na terenie osiedla jest plac zabaw dla dzieci.
Wydaje mi się, że na dole, na parterach w blokach planują by były jakieś usługi, bo tak wyglądają te pomieszczenia
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”