Witam, zastanawiam się nad kupnem mieszkania w tej inwestycji. Jedno mnie zastanawia a mianowicie śmietniki. Na wizualizacji nigdzie ich nie ma a sprzedawca twierdzi, że będą na drogach wjazdowych pomiędzy budynkami tak w środku koło ogrodzenia ogródków. Obawiam się że nie będzie to przyjemność odpoczynku w ogródku nieopodal śmietnika.
Pozdrawiam,
Wisdomic Natura Park od Wisdomic Deweloper - opinie na forum
Re: Wisdomic Natura Park od Wisdomic Deweloper - opinie na forum
kris1313 pisze:Witam, zastanawiam się nad kupnem mieszkania w tej inwestycji. Jedno mnie zastanawia a mianowicie śmietniki. Na wizualizacji nigdzie ich nie ma a sprzedawca twierdzi, że będą na drogach wjazdowych pomiędzy budynkami tak w środku koło ogrodzenia ogródków. Obawiam się że nie będzie to przyjemność odpoczynku w ogródku nieopodal śmietnika.
Pozdrawiam,
Myślę, że warto dopytać dewelopera o to, gdzie mają być zlokalizowane wiaty śmietnikowe i mieć to na piśmie najlepiej. Faktycznie, gdyby było blisko od okien, budynku, to mogłoby być uciążliwe.
Re: Wisdomic Natura Park od Wisdomic Deweloper - opinie na forum
kris1313 pisze:Witam, zastanawiam się nad kupnem mieszkania w tej inwestycji. Jedno mnie zastanawia a mianowicie śmietniki. Na wizualizacji nigdzie ich nie ma a sprzedawca twierdzi, że będą na drogach wjazdowych pomiędzy budynkami tak w środku koło ogrodzenia ogródków. Obawiam się że nie będzie to przyjemność odpoczynku w ogródku nieopodal śmietnika.
Pozdrawiam,
smietniki mają być zabudowane. A chyba sa na tyle daleko od okien, ze nie powinno byc problemu.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”