Wisdomic Natura Park od Wisdomic Deweloper - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
kris1313

Re: Wisdomic Natura Park od Wisdomic Deweloper - opinie na forum

Postautor: kris1313 » 26 wrz 2020, 17:58

Witam, zastanawiam się nad kupnem mieszkania w tej inwestycji. Jedno mnie zastanawia a mianowicie śmietniki. Na wizualizacji nigdzie ich nie ma a sprzedawca twierdzi, że będą na drogach wjazdowych pomiędzy budynkami tak w środku koło ogrodzenia ogródków. Obawiam się że nie będzie to przyjemność odpoczynku w ogródku nieopodal śmietnika.
Pozdrawiam,

slawek

Postautor: slawek » 27 wrz 2020, 22:52

kris1313 pisze:Witam, zastanawiam się nad kupnem mieszkania w tej inwestycji. Jedno mnie zastanawia a mianowicie śmietniki. Na wizualizacji nigdzie ich nie ma a sprzedawca twierdzi, że będą na drogach wjazdowych pomiędzy budynkami tak w środku koło ogrodzenia ogródków. Obawiam się że nie będzie to przyjemność odpoczynku w ogródku nieopodal śmietnika.
Pozdrawiam,

Myślę, że warto dopytać dewelopera o to, gdzie mają być zlokalizowane wiaty śmietnikowe i mieć to na piśmie najlepiej. Faktycznie, gdyby było blisko od okien, budynku, to mogłoby być uciążliwe.

JoDz

Postautor: JoDz » 06 paź 2020, 10:05

kris1313 pisze:Witam, zastanawiam się nad kupnem mieszkania w tej inwestycji. Jedno mnie zastanawia a mianowicie śmietniki. Na wizualizacji nigdzie ich nie ma a sprzedawca twierdzi, że będą na drogach wjazdowych pomiędzy budynkami tak w środku koło ogrodzenia ogródków. Obawiam się że nie będzie to przyjemność odpoczynku w ogródku nieopodal śmietnika.
Pozdrawiam,

smietniki mają być zabudowane. A chyba sa na tyle daleko od okien, ze nie powinno byc problemu.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”