Wiślany Zakątek Kraków od WLW Development - opinie na forum
Re: Wiślany Zakątek Kraków od WLW Development - opinie na forum
Mialy byc blizniaki, teraz maja byc mieszkania. Tylko na co komu mieszkanie w takim miejscu. Deweloper z tych raczej pato. Dokladnie jak piszesz, nalezy uwazac. Tym bardziej ze teraz im placic a dostaniesz scianki za ponad rok. Ssz stoi i straszy juz chyba z 1,5roku
Te mieszkania są teraz oferowane za 9200 zł/m2. Czy z tą okolicą jest coś nie tak? Wydaje się tanio jak na taką odległość od miasta. Są podobne inwestycje położone trochę dalej i są droższe.
kujo pisze:Te mieszkania są teraz oferowane za 9200 zł/m2. Czy z tą okolicą jest coś nie tak? Wydaje się tanio jak na taką odległość od miasta. Są podobne inwestycje położone trochę dalej i są droższe.
A na jakim etapie jest teraz budowa tego osiedla? Bo nieźle się z tym guzdrali? Rozumiem, że wind nie ma w tych budynkach i to nie są bliźniaki, ale mini bloki z mieszkaniami. Do niedawna tam była bardzo średnia komunikacja, ale ostatnio drogi w okolicy mocno się rozbudowały.
Jest jest na wschodzie krakowa. Takie poprzemysłowe zadupia Krakowa. Nie są to bronowice czy zwierzyniec czy nawet ruczaj
-
pozdro pisze:Jest jest na wschodzie krakowa. Takie poprzemysłowe zadupia Krakowa. Nie są to bronowice czy zwierzyniec czy nawet ruczaj
Zabłocie też jest terenem poprzemysłowym. Ceny są jakie są, i tutaj dotrze kiedyś cywilizacja bo nie da się budować ciągle w promieniu dwóch kilometrów od rynku... co już z resztą widać po inwestycjach w drogi.
Był ktoś może w okolicy ostatnio i da znać jak wygląda ta budowla, albo lepiej wyrzuci jakieś zdjęcie na forum? Słyszałem, że tam już mniej więcej wszystko gotowe i ciekawi mnie jak wyszło Osiedle Wiślane Zakątek w Krakowie. Miejsce jest trochę z czapy, ale patrząc na to ile dróg buduje się w okolicy i ile bloków powstaje niedaleko, ta lokalizacja może się mocno zmienić w najbliższych latach. Myślicie, że to jest lepsza okolica niż druga strona Wisły i rejon ulicy Półłanki?
ragar pisze:Był ktoś może w okolicy ostatnio i da znać jak wygląda ta budowla, albo lepiej wyrzuci jakieś zdjęcie na forum? Słyszałem, że tam już mniej więcej wszystko gotowe i ciekawi mnie jak wyszło Osiedle Wiślane Zakątek w Krakowie. Miejsce jest trochę z czapy, ale patrząc na to ile dróg buduje się w okolicy i ile bloków powstaje niedaleko, ta lokalizacja może się mocno zmienić w najbliższych latach. Myślicie, że to jest lepsza okolica niż druga strona Wisły i rejon ulicy Półłanki?
Myślę, że rejon Półłanki będzie lepszy i z jakąś sensowną perspektywą. Są tam przynajmniej jakieś pojedyncze sklepy i Rybitwy gdyby ktoś chciał coś więcej. Ta lokalizacja może się obroni gdy przedłużą pętlę tramwajową. Przy Podbipięty nie ma praktycznie nic. Małe bloczki postawione na środku ruchliwej ulicy bez chodnika.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”