Podedworze 13 Kraków od Ekopark (Podgórze Duchackie - Piaski Nowe) - opinie i forum
Re: Bochenka / Podedworze Kraków od EkoPark (Podgórze Duchackie - Piaski Nowe) - opinie i forum
goo.gl/maps/61RPmhWTGJr3mfHWA
Re: Bochenka / Podedworze Kraków od EkoPark (Podgórze Duchackie - Piaski Nowe) - opinie i forum
macie wiecej zdjec / info o tej inwestycji, poszukuje w tych okolicach, znaczy wolałbym bliżej fredry ale jakoś tamto osiedle mnie nie przekonuje
Na razie nic więcej nie ma oprócz tablicy informacyjnej
Kupując mieszkanie w tej okolicy trzeba od razu pomyśleć o miejscu parkingowym, bo w tym rejonie jest dużo wieżowców, niedaleko Szpital Św. Rafała, do którego przyjeżdżają pacjenci i odwiedzjący i jest deficyt miejsc parkingowych.
Mozna komunikacji miejskiej uzywac i ubera 

pozdro pisze:Mozna komunikacji miejskiej uzywac i ubera
Można, tylko najpierw trzeba do niej dojść, a to jest spacer do tramwaju i autobusu przez całe Piaski Nowe, czyli jakieś 15 minut

projekty1 pisze:pozdro pisze:Mozna komunikacji miejskiej uzywac i ubera
Można, tylko najpierw trzeba do niej dojść, a to jest spacer do tramwaju i autobusu przez całe Piaski Nowe, czyli jakieś 15 minutA Uber za darmo też nie pojedzie, choć faktem jest, że samochód też trzeba zatankować, a w dzisiejszych czasach paliwo to dobro luksusowe
Sprawdziłem, od Bochenka przez Podedworze na przystanek tramwajowy Piaski Nowe jest całe 600 metrów

asander pisze:projekty1 pisze:pozdro pisze:Mozna komunikacji miejskiej uzywac i ubera
Można, tylko najpierw trzeba do niej dojść, a to jest spacer do tramwaju i autobusu przez całe Piaski Nowe, czyli jakieś 15 minutA Uber za darmo też nie pojedzie, choć faktem jest, że samochód też trzeba zatankować, a w dzisiejszych czasach paliwo to dobro luksusowe
Sprawdziłem, od Bochenka przez Podedworze na przystanek tramwajowy Piaski Nowe jest całe 600 metrówA więc zależnie od kroku od 5 do 7 minut
Bez przesady, to całkiem blisko i akceptowalnie.
A to zależy, który przystanek masz na myśli

projekty1 pisze:asander pisze:projekty1 pisze:
Sprawdziłem, od Bochenka przez Podedworze na przystanek tramwajowy Piaski Nowe jest całe 600 metrówA więc zależnie od kroku od 5 do 7 minut
Bez przesady, to całkiem blisko i akceptowalnie.
A to zależy, który przystanek masz na myśliBo jeśli ten Bochenka, to się zgodzę - 5 minut będzie, ale stamtąd mało co jedzie w stronę centrum - 107 tylko do Zajezdni Wola Duchacka, jedynie 169 i 469 w stronę Górki Narodowej, ale już na inne trasy trzeba trochę podejść. I ja miałam na myśli właśnie ten przystanek, na który trzeba podejść - czyli Nowosądecka (bo stamtąd odjeżdżają autobusy i tramwaje w różne kierunki) i tam to w życiu w 5 minut nie dojdę - musiałabym chyba frunąć między blokami - minimum 10 minut trzeba liczyć. Dla jednego jest to akceptowalne, dla innego nie, szczególnie jak rano się liczy każda minuta i człowiek jest np. spóźniony
No tak, to pewnie zmienia postać rzeczy. Ja to będę pracował praktycznie permanentnie zdalnie, więc jak raz na 2-3 tygodnie będę trochę dłużej zmierzał do biura to dramatu nie będzie

Ciekawy też jestem jak (i czy) otwarcie Trasy Łagiewnickiej zmieni komunikację na Nowosądeckiej, czy dołożą jakieś linie tramwajowe/autobusowe.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”