Ułanów 58 Kraków od Super Krak - opinie na forum
Re: Ułanów 58 Kraków od Super Krak - opinie na forum
Na tej wizualizacji, to wygląda prawie, jakby w środku lasu to postawili. Tymczasem wzdłuż Ułanów, to zabudowa jest raczej gęsta i dosyć chaotyczna, przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie. No i przystanek jest chyba na przeciwko tej inwestycji, ciekawe czy ruszające autobusy będą uciążliwe, czy teraz to już się wszystko po cichu odbywa.
Sprawa się toczy, zaskarżona inwestycja, ponoć banki nie chcą udzielać kredytów.
Serfino33 pisze:Sprawa się toczy, zaskarżona inwestycja, ponoć banki nie chcą udzielać kredytów.
A w czym jest problem z tą inwestycją? Dlaczego została zaskarżona i jakie to może nieść ze sobą konsekwencje? Tam chyba coraz mniej czasu zostało do ukończenia budowy.
Witam,
Był ktoś może dziś na dniach otwartych ? Jak wrażenia ? Ja osobiście byłem i ludzie podobno tratują się o pozostałe mieszkania więc trzeba szybko brać. Ceny podnieśli przynajmniej o 50 tys w górę przy tych powyżej 60 metrów.
Był ktoś może dziś na dniach otwartych ? Jak wrażenia ? Ja osobiście byłem i ludzie podobno tratują się o pozostałe mieszkania więc trzeba szybko brać. Ceny podnieśli przynajmniej o 50 tys w górę przy tych powyżej 60 metrów.
Byliśmy dzisiaj na dniu otwartym, faktycznie dużo zainteresowanych. Ta inwestycja dla nas jest przekreślona z powodu toczącej się rozprawy sądowej przez co banki nie udzielają kredytu. Duży plus, że w ogóle Pani o tym wspomniała.
A jakieś szczegóły mówiła na ten temat ? Chodzi o te odległości od bloku obok czy coś innego i kiedy się wyjaśni ?
Rzd pisze:Byliśmy dzisiaj na dniu otwartym, faktycznie dużo zainteresowanych. Ta inwestycja dla nas jest przekreślona z powodu toczącej się rozprawy sądowej przez co banki nie udzielają kredytu. Duży plus, że w ogóle Pani o tym wspomniała.
nie wiem czy to duzy plus, ale chcialbym zobaczyc jak bylby opisany gigantyczny minus gdyby nie wspomniala

Zomkot pisze:A jakieś szczegóły mówiła na ten temat ? Chodzi o te odległości od bloku obok czy coś innego i kiedy się wyjaśni ?
Dopytywałem, ale nie chciała udzielić żadnych informacji.
Ja też zrezygnowałem z rezerwacji, nie rozumem ukrywania powodu zaskarżenia budowy, dla mnie to jest podejrzane, może być coś poważnego i będzie wtedy i czas i hajs stracony.. Teraz rozważam zakup z dombud Glogera, taniej od 9500zł m2, układy spoko, na plus blisko lidla i biedronka
-
Jak zakończą inwestycję to podobno zaskarżenie nie będzie mieć znaczenia.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”