Drzwi wejściowe bardzo blisko drzwi windy

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
tonyxxl

Re: Drzwi wejściowe bardzo blisko drzwi windy

Postautor: tonyxxl » 08 lut 2025, 19:00

anubis⠀ pisze:Po przeczytaniu jednego z pierwszych zdań można już łatwo wywnioskować jaki poziom intelektualny prezentuje interlokutor, by zaprzestać dalszej wymiany zdań widząc że chce nas sprowadzić na niziny umysłowe, gdzie czuje się jak ryba w wodzie.

Juz prostszej zagadki nie wymyślę. Ale widać i tak będziesz dalej bredził, że mieszkać na 5 piętrze przy windzie to to samo co na parterze.

realista⠀ pisze:tonyxxs jak zwykle trzyma "poziom" :lol:

samozaoranie jak zwykle wyszło mu w punkt.

Ze mną nie pogadasz, za głupi jestem. Z kolegą anubisem możesz pogadać. Na pewno się dogadacie.
Ostatnio zmieniony 08 lut 2025, 19:07 przez tonyxxl, łącznie zmieniany 1 raz.

chalexgig

Postautor: chalexgig » 08 lut 2025, 19:07

realista pisze:160 cm

dzieki wielkie.
Jestem ciekawy czemu zgodzili na taki projet gdzie odleglosc jest 60-65 cm. Zgodzili, czyli instytucja ktora sprawdzal projekt

realista

Postautor: realista » 08 lut 2025, 19:08

tonyxxl pisze:
anubis⠀ pisze:Po przeczytaniu jednego z pierwszych zdań można już łatwo wywnioskować jaki poziom intelektualny prezentuje interlokutor, by zaprzestać dalszej wymiany zdań widząc że chce nas sprowadzić na niziny umysłowe, gdzie czuje się jak ryba w wodzie.

Juz prostszej zagadki nie wymyślę. Ale widać i tak będziesz dalej bredził, że mieszkać na 5 piętrze przy windzie to to samo co na parterze.

przecież wyraźnie napisał

Natomiast teorie ekspertów jak wyżej polegające na sugestii, że im wyżej tym mniej mieszkań (mniejszy ruch przy windzie) można włożyć między bajki. Bez różnicy czy to będzie 2, 3 czy ostatnie piętro.

:lol:

o jakim parterze teraz bredzisz :lol:

czyżby oświeciło? :oops:

chalexgig pisze:
realista pisze:160 cm

dzieki wielkie.
Jestem ciekawy czemu zgodzili na taki projet gdzie odleglosc jest 60-65 cm. Zgodzili, czyli instytucja ktora sprawdzal projekt

może drzwi są obok, a nie na przeciwległej ścianie, pisałem o przeciwległej ścianie

chalexgig

Postautor: chalexgig » 08 lut 2025, 19:14

dzieki wielkie.
Jestem ciekawy w takim razie czemu pozwolili deweloperom zrobic taki projekt gdzie odlegosc od windy jest 60-65 cm, czy mozna byc blad w na projekt ?

chalexgig

Postautor: chalexgig » 08 lut 2025, 19:24

Screenshot 2025-02-08 at 19.22.49.png
Screenshot 2025-02-08 at 19.22.49.png (62.32 KiB) Przejrzano 397 razy

wlasnie tak wyglada, wiec jest obok

Mar G

Postautor: Mar G » 08 lut 2025, 20:07

chalexgig pisze:
Screenshot 2025-02-08 at 19.22.49.png

wlasnie tak wyglada, wiec jest obok

Proszę wybaczyc - to są 2 windy + dodatkowo drzwi z samozamykaczem na schody ...
Jak może nie być głośno.
Proszę postać przy przeciętnej windzie kilka minut podczas wchodzenia użytkowników, posłuchać świstu drzwi windy , trzaskania drzwi klatki

Drzwi wejściowe do mieszkań to z reguły teraz puste blaszane skrzydła - prawie nie tłumią hałasu z klatki .

wojdyla1980

Postautor: wojdyla1980 » 08 lut 2025, 20:08

tonyxxl pisze:

realista⠀ pisze:tonyxxs jak zwykle trzyma "poziom" :lol:

samozaoranie jak zwykle wyszło mu w punkt.

Ze mną nie pogadasz, za głupi jestem. Z kolegą anubisem możesz pogadać. Na pewno się dogadacie.

Jesteś głupi, mówiłem Ci to już parę miesięcy temu, mówiłem też że nie ma nic złego w byciu tylko obserwatorem forum

wojdyla1980

Postautor: wojdyla1980 » 08 lut 2025, 20:27

A co do tematu, lepiej dalej od windy niż bliżej, masz tam też jakieś pomieszczonko, pewnie łazienkę, trochę wyizoluje hałas windy od mieszkania

Wychodząc z mieszkania zawsze możesz sobie zerknąć przez wizjer, jeśli nie chcesz przed kimś otwierać drzwi

Ludzie mogą tak samo głośno rozmawiać przechodząc koło twojego mieszkania, nie rozkminialbym tego jakoś wyjątkowo

chalexgig

Postautor: chalexgig » 08 lut 2025, 21:20

Jest przedpokoj i lazienka ale pewnie to nie zatrzyma glosnosc tym bardzej w nocy

tonyxxl

Postautor: tonyxxl » 08 lut 2025, 21:40

wojdyla1980 pisze:
Jesteś głupi, mówiłem Ci to już parę miesięcy temu, mówiłem też że nie ma nic złego w byciu tylko obserwatorem forum

oo, przylazł następny z grupy oświeconych :lol:

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”