Osiedle Grzegórzecka 77 - mieszkania od Develia (kiedyś LC Corp) w Krakowie forum i opinie
Re: Osiedle Grzegórzecka 77 - mieszkania od LC Corp w Krakowie forum
Po tym co Dasta zrobiła, nic mnie chyba już nie zdziwi ale obstawiam ok. 9 tys/m2.
Skoro wrocławska już jest prawie po tyle to mysle że 9k realne
Mysle ze beda po 9000zl/m2. Nie mniej wroclawska to fajniejsze miejscw do mieszkania. No chyba ze jakos fajnie ogarna wesola za pare lat.
Wrocławska? korek na 45 minut rano, a tam tramwaj + bulwary plus nowy park Grzegórzki z 300 metrów od mieszkania. Nie trzeba iść na Wesoła
Się coś ruszyło w tym temacie, będa mieli 5 lat na rozpoczącie budowy ....
biznes.lovekrakow.pl/aktualnosci/zadna-dzialka-nie-moze-sie-zmarnowac_37994.html
biznes.lovekrakow.pl/aktualnosci/zadna-dzialka-nie-moze-sie-zmarnowac_37994.html
NeVeS pisze:Się coś ruszyło w tym temacie, będa mieli 5 lat na rozpoczącie budowy ....
Wreszcie, bo ta pusta działka tam, to trochę straszyła i dobrze, że wreszcie coś tam ruszy. Miejsce jest moim zdaniem bardzo dobre, co prawda do komunikacji kawałek (chyba tramwaje i autobusy przy Rondzie Grzegórzeckim albo na al. Pokoju, przystanek przez rondem). Za tu duży plus za bliskość Bulwarów Wiślanych, ta część z plażą jest super. Sklepy blisko, szkoły niedaleko. Ciekawe kiedy ruszy sprzedaż i z jakimi cenami, czy będą zwlekać ze względu na obecną sytuację, a mają dobrych kilka lat.
Ponoć niebawem, czyli II kwartał 2021 ma ruszyć sprzedaż kolejnego etapu Grzegórzeckiej 77. Bardzo podoba mi się ta inwestycja i zastanawiam się jakich cen się spodziewać. Czy będzie podobnie jak na Fabryczna Park i Wiślane Tarasy? Na tym forum znalazłem info że jak sprzedawali poprzednie etapy to tanio nie było...
pudel pisze:Ponoć niebawem, czyli II kwartał 2021 ma ruszyć sprzedaż kolejnego etapu Grzegórzeckiej 77. Bardzo podoba mi się ta inwestycja i zastanawiam się jakich cen się spodziewać. Czy będzie podobnie jak na Fabryczna Park i Wiślane Tarasy? Na tym forum znalazłem info że jak sprzedawali poprzednie etapy to tanio nie było...
12-15tys za m2.
Patrząc co się dzieje w tamtejszej okolicy to 12k to minimum.
Jeżeli na prawdę chcesz kupić coś w tej inwestycji to lepiej zostaw deweloperowi namiar na siebie, co lepsze układy, mieszkania z tarasami sprzedadzą zanim się oferta pojawi w internecie.
Jeżeli na prawdę chcesz kupić coś w tej inwestycji to lepiej zostaw deweloperowi namiar na siebie, co lepsze układy, mieszkania z tarasami sprzedadzą zanim się oferta pojawi w internecie.
pudel pisze:Ponoć niebawem, czyli II kwartał 2021 ma ruszyć sprzedaż kolejnego etapu Grzegórzeckiej 77. Bardzo podoba mi się ta inwestycja i zastanawiam się jakich cen się spodziewać. Czy będzie podobnie jak na Fabryczna Park i Wiślane Tarasy? Na tym forum znalazłem info że jak sprzedawali poprzednie etapy to tanio nie było...
Dziś dostałem maila od Develia (łata 2 temu interesowałem się tej inwestycją i zostawiłem im kontakt) - już startowała przedsprzedaż: ceny 12-15k, miejsce postojowe - 25k zewnętrzne (do mieszkań 2 pokojowych), 50k w garażu podziemnym (do mieszkań 3 i 4 pokojowych).
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”