Fajne ceny mieszkań
lokum-deweloper.pl/oferta/lokum-salsa/#cennik
Lokum Salsa Kraków (ul. Klimeckiego) / deweloper Lokum - opinie i forum
Re: Lokum Salsa Kraków (ul. Klimeckiego) / deweloper Lokum - opinie i forum
Trzeba mieć nierówno pod sufitem, żeby to kupić
Ja myślałem że tam bądzie jeszcze złoto na elewacjach, a to trochę jak Grzegórzecka 77 która kosztowała 3 lata temu 7100zł/m2!

Całkiem ich powaliło. Lokalizacja koło starych brzydkich hal i 15k za metr xD Moi znajomi kupili mieszkanie na prawdziwym Zabłociu z widokiem na wisłę 3,5lat temu za 6600 za metr
Jest promocja. Wybrane mieszkania tańsze o 2000/m 

zyneon pisze:Jest promocja. Wybrane mieszkania tańsze o 2000/m
a nie pisałem

-
Jeszcze 2000 i bedzie to mialo jakis sens
-
Byłem w okolicy ostatnio i zrobiłem kilka zdjęć tego, jak to wygląda aktualnie i przyznam, że też nie dałbym tyle za mieszkanie w takiej okolicy.

Może i nie jest to jakoś bardzo daleko od centrum, ale jednak okolica, w której powstaje inwestycja Salsa Kraków od dewelopera Lokum, mogłaby być nieco bardziej przyjaźniejsza. Jak na razie ma charakter mocno przemysłowy jeszcze, ale w końcu to skraj Zabłocia, więc to nie powinno dziwić.

Tablica informacyjna inwestycji, można się z niej dowiedzieć m.in., że w sierpniu 2021 roku inwestycja ma zostać ukończona, więc jeszcze dosyć długo trzeba na to zaczekać. Ciekawe jak się wtedy będą kształtowały ceny mieszkań w Krakowie.

Wygląda na to, że budowa idzie sprawnie i większość prac na poziomie podziemnym, została już wykonana.

A Wy co myślicie o tym miejscu, podzielicie się Waszymi opiniami?

Może i nie jest to jakoś bardzo daleko od centrum, ale jednak okolica, w której powstaje inwestycja Salsa Kraków od dewelopera Lokum, mogłaby być nieco bardziej przyjaźniejsza. Jak na razie ma charakter mocno przemysłowy jeszcze, ale w końcu to skraj Zabłocia, więc to nie powinno dziwić.

Tablica informacyjna inwestycji, można się z niej dowiedzieć m.in., że w sierpniu 2021 roku inwestycja ma zostać ukończona, więc jeszcze dosyć długo trzeba na to zaczekać. Ciekawe jak się wtedy będą kształtowały ceny mieszkań w Krakowie.

Wygląda na to, że budowa idzie sprawnie i większość prac na poziomie podziemnym, została już wykonana.

A Wy co myślicie o tym miejscu, podzielicie się Waszymi opiniami?
A ja myslę że trzeba to po prostu zlekcewazyc, jak nie będzie napalonych klientów to zejda z ceny:)
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”