Z tego co pamiętam to na 46 mieszań tylko 7 ma powierzchnie większą niż 50m2, reszta to klitki po 25 metrów.
A układy tych większych mieszkań też są skopane.
Ja dostałem wszystko na maila bo odzywałem się jakiś czas temu do nich. Ale jak ktoś szuka dla siebie/czegoś większego niż pokój z aneksem to raczej tam nie znajdzie.
"Dzień dobry" na Heltmana Kraków - Kameralna inwestycja od Gama-m / opinie i forum
Re: "Dzień dobry" na Heltmana Kraków - Kameralna inwestycja od Gama-m / opinie i forum
Na co komu mieszkanie mniejsze niz 50m2 to nawet dla singla nie ma gdzie playstation wstawic
Re: "Dzień dobry" na Heltmana Kraków - Kameralna inwestycja od Gama-m / opinie i forum
pozdro pisze:Na co komu mieszkanie mniejsze niz 50m2 to nawet dla singla nie ma gdzie playstation wstawic
powiedz to 4-osobowym rodzinom wychowującym się na 45m2. Akurat 50m2 dla singla to spora przestrzeń.
Pozdro zejdź na ziemię i przede wszystkim opuść nieco nos w dół.

25-35 metrów nie nadaje się do niczego innego jak wynajem lub airbnb. Czasami jak mieszkanie ma fajny układ, lokalizację i widok to te 35 metrów można zaakceptować, ale tak generalnie to zgadzam się, że 45 metrów to minimum bo to daje dwa, normalne pokoje i łazienkę. Bez szału, ale taki standard dla człowieka.
Prognoza anubisa > taka jak Kierownika Zakładu Ekonomii Instytucjonalnej i Politycznej SGH:
https://cutt.ly/pEi3HOF
Nowe pustostany w Krakowie > zapraszam do wątku o pustostanach:
https://budujesie.pl/viewtopic.php?f=14&t=12022
https://cutt.ly/pEi3HOF
Nowe pustostany w Krakowie > zapraszam do wątku o pustostanach:
https://budujesie.pl/viewtopic.php?f=14&t=12022
Re: Bloki (3 sztuki) - ul. Heltmana Kraków od dewelpera GAMA-M - opinie na forum
Tak deweloper Gamma M
Mieszkania od 25,64 do 62,38 m2.
Na parterze największy ogród to 60m2 najmniejszy 40m2.
3 bloki w sumie 46 mieszkań w trzech budynkach 2-3 piętrowych z windą.
Cena miejsca postojowego: 35.000zł
Cena komórki lokatorskiej: 6.000zł/m2 (metraże od 2 do 4,5m.
Miejsca chyba sprzedawane z mieszkaniem.
Cena od 9500-10700.
Bloki wchodzące klinem ostatni blok bardzo wąski na koncu.
Oni budują też duży blok na Szpakowej
Mieszkania od 25,64 do 62,38 m2.
Na parterze największy ogród to 60m2 najmniejszy 40m2.
3 bloki w sumie 46 mieszkań w trzech budynkach 2-3 piętrowych z windą.
Cena miejsca postojowego: 35.000zł
Cena komórki lokatorskiej: 6.000zł/m2 (metraże od 2 do 4,5m.
Miejsca chyba sprzedawane z mieszkaniem.
Cena od 9500-10700.
Bloki wchodzące klinem ostatni blok bardzo wąski na koncu.
Oni budują też duży blok na Szpakowej
Re: Bloki (3 sztuki) - ul. Heltmana Kraków od dewelpera GAMA-M - opinie na forum
Strona Inwestycji:
NaHeltmana.pl

Dużo wolnych kawalerek (28m2) - cena za małe mieszkania 10k
Termin realizacji: III kwartał 2022
Lista mieszkań z cenami:
dominium.pl/pl/inwestycje/szczegoly/opis/3438/heltmana-dzien-dobry-na-heltmana

NaHeltmana.pl

Dużo wolnych kawalerek (28m2) - cena za małe mieszkania 10k
Termin realizacji: III kwartał 2022
Lista mieszkań z cenami:
dominium.pl/pl/inwestycje/szczegoly/opis/3438/heltmana-dzien-dobry-na-heltmana

Lokalizacja nie jest zła, choć miałem wrażenie, że ta okolica, to jednak bardziej domy jednorodzinne, ale w sumie nie wiem czy na pewno myślę o dobrym miejscu. Blok raczej kameralny, bo tylko 46 mieszkań, szkoda, że nie ma większych, w niektórych sypialnie też mogłyby być nieco większe, ale wybór nie jest mały.
Może ktoś wie, jak daleko jest stamtąd do przystanku tramwajowego w stronę centrum? Jest szansa mieszkać przy Heltmana i korzystać z komunikacji publicznej.
Może ktoś wie, jak daleko jest stamtąd do przystanku tramwajowego w stronę centrum? Jest szansa mieszkać przy Heltmana i korzystać z komunikacji publicznej.
Fajne te apartamenty, takie nie za duże - 27 m^2. Kolejna inwestycja z serii "najwięcej mieszkań na najmniejszej powierzchni".
icOna pisze:Termin realizacji: III kwartał 2022
Czy osoby które śledzą inwestycję nie odnoszą wrażenia, że od dawna nic się nie dzieje na placu budowy?
Ja może nie zainteresowany nie jestem ale mijając regularnie od dawna nie widziałem żadnych postępów.
Wyburzyli w zeszłym roku budynki i tak te gruzy stoją.
Termin zakończenia robót na tablicy to koniec 2022.
To prawda, przejeżdżam tamtędy codziennie, brak jakichkolwiek postępów.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”