Apartamenty Gusta Kraków od MAWAT Developer - opinie na forum
Re: Apartamenty Gusta Kraków od MAWAT Developer - opinie na forum
No to szkoda, ze dopiero dzisiaj tu weszłam i nie wiedziałam o spotkaniu w sobotę!
pod względem budowy i pozwoleń być może wszystko jest ok ... kwestia pewnie przyłączeń i pozwolenia na użytkowanie... i nie wiadomo jeszcze co... jak byłam tam pod koniec maja, to przecież prądu nadal nie ma i gazu chyba również!!! Jaja sobie robią, na pewno tego tak nie zostawię!!!!

Równiez nie jestem na bierząco. Z kim i w jaki sposób mogę się skontaktować w sprawie odbytych spotkań w związku z tym opóźnieniem.
kolejna bardzo ciekawa sytuacja z MAWAT na Morcinka - wchodzac na strony mamy informacje ze mieszkania SA "NIEDOSTEPNE" moze ktos powiedziec co to znaczy? Od poczatku ten "deweloper" zalatywal sciema ....
No cóż... kilka tygodni temu skończyli wykop pod nowe bloki, przywieźli legary i maszynę do ich wbijania, rozlokowali je... po czym wczoraj zebrali cały sprzęt i pozostał tylko pusty wykop także tego... 

Dokładnie potwierdzam od dłuższego czasu czyli conajmniej miesiąca na placu budowy kompletnie nic się nie dzieje na budowie są pojedyncze osoby .
Od miesiąca kolejnego nic się nie dzieje na placu budowy Mawat Developer ( obecnie Adamczyk Developer ) dzisiaj przyjechał TIR i widziałem ze zabierają KONTENERY z placu budowy na Stronie Mawata również nie można już zobaczyć dostępnych mieszkań Pani z Biura tłumaczy chwilowym wstrzymaniem Budowy II etapu !!
-
Chwilowe? Ciekawe jak ma się do tego wyrok sądu który
zdaje sie ze unieważnił pozwolenie na budowę. 

Krychovsky pisze:Chwilowe? Ciekawe jak ma się do tego wyrok sądu któryzdaje sie ze unieważnił pozwolenie na budowę.
Uuu a tego to nie wiedziałem a jest taki wyrok Sądu
Krychovsky pisze:Chwilowe? Ciekawe jak ma się do tego wyrok sądu który
Hej, masz gdzieś może namiar na taki wyrok? Skąd takie info.?
neo pisze:Krychovsky pisze:Chwilowe? Ciekawe jak ma się do tego wyrok sądu który
Hej, masz gdzieś może namiar na taki wyrok? Skąd takie info.?
Właśnie tez ciekawy jestem
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”