Inwestycja Dąbie Plaza Kraków od Budrem - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
mac_kow

Re: Inwestycja Dąbie Plaza Kraków od Budrem - opinie na forum

Postautor: mac_kow » 04 lip 2020, 16:09

chrupki pisze:witam
Wilgoc podobno chwilowa i juz puszczona jest wentylacja ktora ma pomoc w osuszaniu.

Ja z kolei mam pytanie czy Państwo byli informowani ze miejsca postojowe będą miały bramy?? Czy macie Państwo gdzies to zapisane w prospektach?

Jak to "miejsca postojowe będą miały bramy"? Co dokładnie masz na myśli?

chrupki

Postautor: chrupki » 05 lip 2020, 21:46

Część z miejsc ma założone bramy wjazdowe. Myśleliśmy że w tylko w przypadku pojedynczych miejsc że ścianami, kiedy tworzy się jakby osobny garaż. Ale okazuje się że nawet podwójne miejsce bez ścian ma je założone. Czy ktokolwiek słyszał o tym że bramy będą? Przy zakupie nic takiego nam nie powiedziano :shock:

Marek Maro

Postautor: Marek Maro » 31 lip 2020, 7:47

Zwracajcie uwagę na kratki wentylacyjne w oknach i futrynach.
U mnie 2 sztuki wyłamane.(po co montować coś co jest popsute,I liczyć że klient nie zobaczy-ŻENADA)

Glify wkoło okien bardzo dramat.
Sufity dramat.

Sprawdzajcie sprawdzajcie i jeszcze raz sprawdzajcie.

Aldi

Postautor: Aldi » 07 wrz 2020, 19:27

Witam. Nie wiem czy Państwo zauważyli, ale przy wjeździe do garażu walają się góry śmieci ... I mimo że są ta materiały budowlane coś już zaczyna tam gnić. Zgłaszałam to do budremu, ale jak zawsze mają wytłumaczenie że to leży nie na ich terenie... No po prostu dramat , niedługo samochodem się z garażu nie wyjedzie bo nas zasypią śmieciami ...

megi

Postautor: megi » 07 wrz 2020, 22:58

A co ze zgłoszeniem tego zarządcy? Poszła do niego o tym informacja i odpowiedział coś? Faktycznie nie ma co robić śmietnika pod nowym blokiem.

Tomek Nowak

Postautor: Tomek Nowak » 08 wrz 2020, 10:11

Czy dzwonił ktoś na straż miejską?

Aldi

Postautor: Aldi » 08 wrz 2020, 19:11

Jutro ostatni raz zadzwonię do zarządcy, jeśli powie , że nic nie zrobi to przedzwonię na straż miejska. Dziś te śmieci już wyszedł za rowerownie i nie mogłam wywalić moich śmieci do śmietnika , ciśnienie mi podnieśli. Dam znać jeśli się czegoś dowiem.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”