Łancuchy jak wisialy tak wisza, razczej nie wystartuj szybko z budowa drugie budnynku
Edit; deweloper ma cofniete pozwolenie na budowe
Podedworze 9 Kraków od Palladio Podedworze Sp. z o.o. - opinie na forum
Re: Podedworze 9 Kraków od Palladio Podedworze Sp. z o.o. - opinie na forum
forzah pisze:Łancuchy jak wisialy tak wisza, razczej nie wystartuj szybko z budowa drugie budnynku
Chodzi o drugi budynek? A skąd masz takie informacje że mają cofnięte pozwolenie? Znasz może powód?
forzah pisze:Łancuchy jak wisialy tak wisza, razczej nie wystartuj szybko z budowa drugie budnynku
Masz jakieś dokumenty potwierdzające ten fakt? A może jednak siejesz bezużyteczne plotki ?
ale patrzcie jak szybko informacja dotarła do deweloperka, szybciej się tu wypowiedział, niż udziela odpowiedzi na maila 
spokooojnie, wszystko się sprzeda w zawyżonych cenach, trzódka ma kasę to kupi co będzie do kupienia

spokooojnie, wszystko się sprzeda w zawyżonych cenach, trzódka ma kasę to kupi co będzie do kupienia
Ale to mimo wszystko jest dobre pytanie. Da się to gdzieś sprawdzić?
Nowy pisze:Ale to mimo wszystko jest dobre pytanie. Da się to gdzieś sprawdzić?
wyszukiwarka.gunb.gov.pl
mroku pisze:Nowy pisze:Ale to mimo wszystko jest dobre pytanie. Da się to gdzieś sprawdzić?
wyszukiwarka.gunb.gov.pl
Hmm ja tu szukałam, ale nie znalazłam informacji, że pozwolenie na budowę zostało cofnięte...
nowalijka pisze:forzah pisze:Łancuchy jak wisialy tak wisza, razczej nie wystartuj szybko z budowa drugie budnynku
Chodzi o drugi budynek? A skąd masz takie informacje że mają cofnięte pozwolenie? Znasz może powód?
Może źle się wyraziłem, pozwolenie zostało zaskarżone i muszą się starć od nowa. Budowa drugiego budynku pewnie się opóźni o klika miesięcy.
Może ktoś z osób które zakupiły tam mieszkania ma bardziej szczegółowe informacje?
A co konkretnie Ciebie interesuje? Łańcuch na drodze dojazdowej, postęp budowy na tej inwestycji czy wspomniany przez Ciebie drugi etap?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”