Ktokolwiek pisze:terens pisze:A ma ktoś może jakieś aktualne zdjęcia inwestycji Fabryczna City, skończyli już z zewnątrz? Ciekawi mnie, jakie będzie tam zagospodarowanie terenu. Na pewno to jeden z większych budynków stawianych ostatnio w relatywnie niewielkie odległości od centrum. Jednym się podoba, innym nie, normalna sprawa.
Jeśli chodzi o mieszkania, to np. te ponad 96 metrów kwadratowych, 4-pokojowe... Widziałem jakiś czas temu na takim metrażu bardzo ustawne 4 sypialnie i spory salon z aneksem (możliwym do wydzielenia w jasną kuchnię), a do tego ponad 2x większy balkon i do tego w znacznie niższej cenie, dużo poniżej miliona, i nie był to Złocień.. Moim zdaniem tu jest dosyć drogo. Aczkolwiek jeżeli komuś zależy na tej lokalizacji, to pewnie trudno w tej okolicy o niższe ceny.
Ja mam świeże foty ale strach wrzucić bo się zaraz okaże że to znów ze względu prowizję![]()
![]()
No niestety, ale swoim wpisem sam sobie na to zasluzyles, nie wiem czy jestes z interbudu, byc moze kupiles tam mieszkanie i starasz sie tlumaczyc sam przed samym soba