Przestrzenie Banacha Kraków / deweloper Buma - opinie na forum (Prądnik Biały)

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Mieszkanie mm

Re: Przestrzenie Banacha Kraków / deweloper Buma - opinie na forum (Prądnik Biały)

Postautor: Mieszkanie mm » 05 mar 2022, 7:22

Razem z przejęciem Bumy, przejmują też wszystkie obowiązki bumy, także żadnych konsekwencji dla nabywców być nie powinno.
Z tego co kojarzę to z Sento było podobnie.

Tak poza tematem, czy buma już rozpoczął budowę kolejnego etapu ( tego za sento) ?

Perq

Re: Przestrzenie Banacha Kraków / deweloper Buma - opinie na forum (Prądnik Biały)

Postautor: Perq » 05 mar 2022, 10:56

Mieszkanie mm pisze:Razem z przejęciem Bumy, przejmują też wszystkie obowiązki bumy, także żadnych konsekwencji dla nabywców być nie powinno.
Z tego co kojarzę to z Sento było podobnie.

Tak poza tematem, czy buma już rozpoczął budowę kolejnego etapu ( tego za sento) ?

Tak, żadnych konsekwencji w związku z przejęciem nie było. Jeśli chodzi o kolejny etap za sento, to jeszcze z nim nie ruszyli.

Mixstep

Postautor: Mixstep » 06 mar 2022, 7:46

Dzieki za info. A macie jakiesc swieze fotki z budowy II Etapu? Ja bede dopiero na miejscu za dwa tygodnie wiec tez cos podesle.

Mixstep

Postautor: Mixstep » 10 mar 2022, 19:13

Czy orientujecie sie kto zostal w Bumie ze sprzedajcacych mieszkania? Z czterch osob widze tylko dwie na stronie? Wiecie kiedy ruszy sprzedaz nowego etapu?

Mieszkanie mm

Postautor: Mieszkanie mm » 11 mar 2022, 17:44

Mixstep pisze:Czy orientujecie sie kto zostal w Bumie ze sprzedajcacych mieszkania? Z czterch osob widze tylko dwie na stronie? Wiecie kiedy ruszy sprzedaz nowego etapu?

Z 2 miesiące temu jak załatwiałem pewną sprawę to był Tryka, Ruszkiewicz i Halon.

Co do nowego etapu, to byłem tydzień temu na placu budowy i póki co nic się nie dzieje.

Mixstep

Postautor: Mixstep » 11 mar 2022, 20:53

No teraz zostala ich tylko dwojka Ruszkiewicz i Tryka. Nie mam od nich odpowiedzi kiedy bedzie III etap. Natomiast Sento bedzie sprzedawac kolejny etap od polowy maja.

Mieszkanie mm

Postautor: Mieszkanie mm » 11 mar 2022, 22:10

Mixstep pisze:No teraz zostala ich tylko dwojka Ruszkiewicz i Tryka. Nie mam od nich odpowiedzi kiedy bedzie III etap. Natomiast Sento bedzie sprzedawac kolejny etap od polowy maja.

W którym dokładnie miejscu Sento ma budować kolejny etap ?

Mixstep

Postautor: Mixstep » 11 mar 2022, 23:51

Podejrzewam ze na zachod od obecnej budowy poniewaz teraz te dzialki naleza do Dom Development ktore przejelo Sento i Bume.

br0neem

Postautor: br0neem » 14 mar 2022, 16:12

Czy ma ktoś aktualne fotki z budowy i info o stanie prac?

Mieszkanie mm

Postautor: Mieszkanie mm » 14 mar 2022, 20:56

br0neem pisze:Czy ma ktoś aktualne fotki z budowy i info o stanie prac?

Jak byłem tydzień temu to robili (zaczynali) ocieplenie budynku, także pewnie jeszcze chwilę to potrwa.

Zdjęć niestety nie zrobiłem.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”