Wygląda na to że bardzo przyspieszyli proces podpisywania umów deweloperskich.
Wg mnie jest to spowodowane niepewną sytuacją geo-polityczną i stopami procentowymi które ida do góry.
To może być ostatni moment na sprzedaż mieszkań po obecnych cenach, przed spadkami.
Zakątek Dąbie Kraków od dewelopera Atal - opinie na forum
Re: Zakątek Dąbie Kraków od dewelopera Atal - opinie na forum
tomekl007 pisze:Wygląda na to że bardzo przyspieszyli proces podpisywania umów deweloperskich.
Wg mnie jest to spowodowane niepewną sytuacją geo-polityczną i stopami procentowymi które ida do góry.
To może być ostatni moment na sprzedaż mieszkań po obecnych cenach, przed spadkami.
Ciekawe jak to wszystko ma się do zaskarżonego Pnb

Zostało ono oddalone (wygrali w sądzie), mają już zielone światło na sprzedaż.
tomekl007 pisze:Zostało ono oddalone (wygrali w sądzie), mają już zielone światło na sprzedaż.
Pytanie tylko czy na tym oddaleniu temat się zakończy.... Istnieje jeszcze coś takiego jak skarga kasacyjna.

Umowy mogą podpisywać już teraz bo wygrali w Sądzie
Odstąpię rezerwację mieszkania w tej inwestycji. Idealny układ na małym metrażu, 47,5m2, 3 pokoje, III piętro. Ekspozycja zachodnia
Dodatkowo miejsce w garażu podziemnym + ewentualnie pakiet wykończenia
Więcej info pod tel. 793 750 690

Odstąpię rezerwację mieszkania w tej inwestycji. Idealny układ na małym metrażu, 47,5m2, 3 pokoje, III piętro. Ekspozycja zachodnia
Dodatkowo miejsce w garażu podziemnym + ewentualnie pakiet wykończenia
Więcej info pod tel. 793 750 690

wspólnota ma złożyć skargę kasacyjną
eskimos pisze:wspólnota ma złożyć skargę kasacyjną
Orientuje się ktoś co może grozić nabywcom w razie przegranej sprawy- uchylenia pozwolenia na budowę?
radzę uważać na atal w tej chwili w niepewnej sytuacji chcą jak najszybciej podpisać umowy nie respektując aneksów i dodatkowo to :
bankier.pl/wiadomosc/Ochrona-kupujacych-mieszkania-coraz-blizej-Szykuje-sie-prawno-deweloperski-chaos-8287821.html
bankier.pl/wiadomosc/Ochrona-kupujacych-mieszkania-coraz-blizej-Szykuje-sie-prawno-deweloperski-chaos-8287821.html
>radzę uważać na atal w tej chwili w niepewnej sytuacji chcą jak najszybciej podpisać umowy nie respektując aneksów i dodatkowo to :
Myślę że atal jest jednak dość stabilnym deweloperem notowanym na giełdzie. Jeśli atal bedzie miał problemy to znaczy że wszyscy w koło równiez.
Myślę że atal jest jednak dość stabilnym deweloperem notowanym na giełdzie. Jeśli atal bedzie miał problemy to znaczy że wszyscy w koło równiez.
-
tomekl007 pisze:>radzę uważać na atal w tej chwili w niepewnej sytuacji chcą jak najszybciej podpisać umowy nie respektując aneksów i dodatkowo to :
Myślę że atal jest jednak dość stabilnym deweloperem notowanym na giełdzie. Jeśli Atal bedzie miał problemy to znaczy że wszyscy w koło równiez.
Zgodzę się, to jednak najstabilniejsza firma na rynku. Szczególnie po rekordowym roku. Nawet coś nowego wypuszczają. Lokalizacja nie dla mnie, ale cena całkiem przystępna. Szczególnie, że buduje się S-7 i obwodnica.
inwestycje.pl/nieruchomosci/atal-wprowadzil-do-oferty-144-lokale-w-i-etapie-strefy-cegielnia-w-krakowie
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”