jazzy444 pisze:Zainteresowala mnie ta inwestycja. Bylam ogladac. Musze stwierdzic ze ta czesc niasta to pustynia: 500 m do przystanku., 2 km najblizszy park, daleko do szkol wyzszych.
Pomimo ze duzo mieszkan jest wolnych to z trudem wybralam cos co mi odpowiadalo. Generalnie rzuty mieszkan nieciekawe - zamiast okien drzwi na balkon. Co wiecej wiecej wiekszosc mieszkan z ekspozycja tylko w jedna strone.
Ceny z kosmosu i inne niz podane na stronie. Za mieszkanie 55m2 atak chce 6900 + garaz 32000 + komorka lok ok 7000. Wychodzi 400000 + , to duzo za mieszkanie w takiej lokalizacji bez inflastruktury.
Pod wynajen sie nie nadaje bo za daleko do centrum i brak komunikacji, dla rodzin z dziecmi tez slabo bo trzeba wsxystkich rozwozic, dla emeryta za drogo, pod inwestycje - jakis potencjal wzrostowy ma, ale na dzien dzisiejszy ta cena jest i tak mocno przesadzona. Raczej sie nie zdecyduje. Chyba juz wole mniejsze mieszkanie w centrum lub wieksze za ta kase w Skawinie.
Nie wiem skąd i po co taka informacja, ale ceny na stronie Atal się nie zmieniły i nie znam osoby, która zapłaciła więcej niż to co Atal oficjalni podaje.
Ponadto akurat w okolicy jest cały kampus UJ. Nie tak blisko jak na Ruczaju, ale samochodem to dojazd może w 10 minut.
Ostatnio zmieniony 17 lip 2019, 15:55 przez
Nimitz, łącznie zmieniany 1 raz.